CyberPunk 2077 Alınır mı

Epicteki kuponlarla iyi fiyata geliyor alınabilir. Onun dışında normal fiyatı verilmez

Alınır. Epic'ten 60 liramı ne oluyor. Hak ettiği fiyat o zaten.

ben birkaç gün önce aldım buglar beni çok rahatsız ediyor ve 3050ti ekran kartım olmasına rağmen 40 fps'i zor görüyor laptop şuan oynuyorum ama şimdi olsa almazdım

bi ara hataları vs var diyolardı o hatalar giderildi mi
Çoğunluk gitti azı kaldı. Eskisi kadar bol değil.
Ben oynadığım zamanda sadece oyunun başında 1-2 kere yaşadım ondan sonra bug ile karşılaşmadım.

Çoğunluk gitti azı kaldı. Eskisi kadar bol değil.
Ben oynadığım zamanda sadece oyunun başında 1-2 kere yaşadım ondan sonra bug ile karşılaşmadım.
benim oyun mu bozuk nedir bende var epey saçma saçma olaylar silsilesi

ben birkaç gün önce aldım buglar beni çok rahatsız ediyor ve 3050ti ekran kartım olmasına rağmen 40 fps'i zor görüyor laptop şuan oynuyorum ama şimdi olsa almazdım
Sizde bir sorun olabilir mi? İnternetteki güncel videolara baktığımda o ekran kartı ile hatta biraz daha düşük modellerle bile 60-70FPS ve fazlasını alıyorlardı.

Sizde bir sorun olabilir mi? İnternetteki güncel videolara baktığımda o ekran kartı ile hatta biraz daha düşük modellerle bile 60-70FPS ve fazlasını alıyorlardı.
ekran kartım güncel ve hatta altta hiçbir şey olmadan da çalıştırdım ama yok 40 50lerde dolanıyor orta ayarlarda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,092
Üyeler
192,171
Son üye
Onr28
Geri