Cyberpunk 2077 büyük optimizasyon güncellemesi

hem bugları sorunları hem optimizasyon oyunu tam hazır hale getirmek için sanırım
Hocam 40 ın bugün geleceğini nerede gördünüz? Valla öyleyse çok iyi. Bir düzeltsinler ya kaliteli firma :D

Hocam 40 ın bugün geleceğini nerede gördünüz? Valla öyleyse çok iyi. Bir düzeltsinler ya kaliteli firma :D
Forumda da sunucudada modart pcnin facebook grubundada internetten de baktım bugün gelicekmiş

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Ciri
O patch de gelince 100gb olucak ama 70gb alan istiyo ?!

Sil yükle mi yapayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternetim bunu beğenmedi
Hayır gerek yok. Zaten dosyalar değişecek. Değiştiği için boyutu 100 e çıkmaz

• Beğen
Reaksiyonlar: Jude
40 GB güncelleme ise o zaman optimizasyon düzelir. Bir de AMD'nin driverını güncelleştirmesi lazım Nvidia CP 2077'de fark atıyor AMD'ye.

Sil yükle mi yapayım

İnternetim bunu beğenmedi
Hayır. Direkt güncelle.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jude
40 GB güncelleme ise o zaman optimizasyon düzelir. Bir de AMD'nin driverını güncelleştirmesi lazım Nvidia CP 2077'de fark atıyor AMD'ye.

Hayır. Direkt güncelle.
Yeni 20.12.1 güncelleme notlarında yeni oyunlar için optimize edildi diyor

E bu da optimizasyon sorunu :D Oyun Nvidia kartlara AMD'den daha optimize demek ki. Güncellemeyle çözerler bence. Çözmeliler de.

E bu da optimizasyon sorunu :D Oyun Nvidia kartlara AMD'den daha optimize demek ki. Güncellemeyle çözerler bence. Çözmeliler de.
Maksimum 15 FPS fark eder ama 30 FPS fark etmez. Umarım düzeltirler yoksa adaletsiz olacak.

• Beğen
  • Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,715
Üyeler
183,882
Son üye
Marchy