Boş duyar kasmışsın diyen başka beyin yoksunu daha.boş duyar kasmışsın çözülmüştü görüldüğü an zaten
İşte aradığım cevap. Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlamak istemiyorlar.Konu sahibi arkadaşımız forum kuralları içinde kendi özgür düşüncesini ve gördüğüm kadarı ile Cyberpunk 2077 ile ilgili farklı bir şey paylaşmış dikkatimi çekti mesela.Ben burada herhangi bir yanlış veya duyar kasılacak bir şey görmüyorum. duyar demek nedir yani ? Okursun konuyu kendi düşüncen varsa söylersin katılıyorsan haklısın kardeşim dersin katılmıyorsan kardeşim o oyunun basit bir hatasıdır çeviride olur öyle şeyler dersin konu kapanır. Duyarcısın yok duyar kasıyorsun falan nedir yani ne alaka ? Duyar diyen 15 yaşındaki çocukların acaba duyar kelimesinin anlamını bilmemesi de ayrı üzücü bir durum.
Çabuk gaza geliyor bizim millet niyese.Elraen az önce birkaç story attı. Oyunun bir kısmındaki açıklamada basbayağı İstikbal Gö*lerdedir yazıyor.
Oyunu ingilizceye alınca oradaki anlam çok daha farklı. Tehlikeli gelecek tarzı bir şey
Watch this story by Tuğkan “Elraenn” Gönültaş on Instagram before it disappears.
3M Followers, 968 Following, 530 Postswww.instagram.com
İzlemek isterseniz buradan
Görüntüler şöyle
Alıntıyı görüntüle
Türkçesi böyle
Alıntıyı görüntüle
İngilizce'sinin hiçbir şekilde Türkçe ile alakası yok.
Alıntıyı görüntüle
Üstteki ve alttaki fotoğrafa iyi bakın. Çok benzerler.
Alıntıyı görüntüle
Bunun oyun ile alakalı olduğunu görmüş olduk fakat bu bir çeviri hatası mı yoksa kasıtlı mı olduğu belli değil.
Konunun CD Project RED ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Eğer firma ile alakalı olsaydı ingilizcede de öyle olurdu. Çeviren kişi veya başka bir firma araştırılmalı. Yanlışlıkla da yapılmış olabilir bilemiyorum.
Fakat kasıtlı ise her türlü ben bu konuya tilt oldum.
------------------------------------------------------
Edit: Çeviri firması açıklama yaptı. Düşüncelerimi belirtmiyorum yoksa duyar kasıyorsun diye boş yapacaklar.
www.instagram.com
Boş duyar kasmışsın diyen arkadaşlar sırf reaksiyon almak için bunu yapıyor ve hoş değil,komik zaten değil bir de profilime gelip bazen boş konuşuyorsun diyorlar.Elraen az önce birkaç story attı. Oyunun bir kısmındaki açıklamada basbayağı İstikbal Gö*lerdedir yazıyor.
Oyunu ingilizceye alınca oradaki anlam çok daha farklı. Tehlikeli gelecek tarzı bir şey
Watch this story by Tuğkan “Elraenn” Gönültaş on Instagram before it disappears.
3M Followers, 968 Following, 530 Postswww.instagram.com
İzlemek isterseniz buradan
Görüntüler şöyle
Alıntıyı görüntüle
Türkçesi böyle
Alıntıyı görüntüle
İngilizce'sinin hiçbir şekilde Türkçe ile alakası yok.
Alıntıyı görüntüle
Üstteki ve alttaki fotoğrafa iyi bakın. Çok benzerler.
Alıntıyı görüntüle
Bunun oyun ile alakalı olduğunu görmüş olduk fakat bu bir çeviri hatası mı yoksa kasıtlı mı olduğu belli değil.
Konunun CD Project RED ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Eğer firma ile alakalı olsaydı ingilizcede de öyle olurdu. Çeviren kişi veya başka bir firma araştırılmalı. Yanlışlıkla da yapılmış olabilir bilemiyorum.
Fakat kasıtlı ise her türlü ben bu konuya tilt oldum.
------------------------------------------------------
Edit: Çeviri firması açıklama yaptı. Düşüncelerimi belirtmiyorum yoksa duyar kasıyorsun diye boş yapacaklar.
www.instagram.com
Haklı isyan katılıyorum.Konu sahibi arkadaşımız forum kuralları içinde kendi özgür düşüncesini ve gördüğüm kadarı ile Cyberpunk 2077 ile ilgili farklı bir şey paylaşmış dikkatimi çekti mesela.Ben burada herhangi bir yanlış veya duyar kasılacak bir şey görmüyorum. duyar demek nedir yani ? Okursun konuyu kendi düşüncen varsa söylersin katılıyorsan haklısın kardeşim dersin katılmıyorsan kardeşim o oyunun basit bir hatasıdır çeviride olur öyle şeyler dersin konu kapanır. Duyarcısın yok duyar kasıyorsun falan nedir yani ne alaka ? Duyar diyen 15 yaşındaki çocukların acaba duyar kelimesinin anlamını bilmemesi de ayrı üzücü bir durum.
Hayir gören görmüştür sadece burda konu açıp neden sinirlerimizi test etmeye calışıyorsunuzNe boş konusu kardeşim? Hani burası forum ya? Gündemi takip ediyoruz burada. Buradaki olay her ne kadar yanlışlıkla olmuş bile olsa hiç hoş bir şey değil. Sizin şu boş konu, gereksiz duyar demenizden de bir şey anlamıyorum.
Asıl boş yapan sizsiniz.
@Lecter @epica59 size de duyurulur.
Bazen forumdaki bazı kişilerin beyni ile düşünemediklerini düşünüyorum.
İroni mi?Bu bilerek yapılmış bir şeye benziyor.
Hata yaptık diye üstünü kapatıyorlar yüzsüzler.
Almayın arkadaşlar,boykot edelim.250tl'den dolayı değil,bu tutumdan dolayı.Ne kadar saygısızca ve ne kadar terbiyesizce bir tutum bu böyle.Türk Milletine hakarettir bu.Cezasız kalmamalı!!!
Hayır,ironi falan değil.Bunun ironisimi olur hocam?İroni mi?
Allah akıl fikir versin.Hayır,ironi falan değil.Bunun ironisimi olur hocam?
Amin cümlemizeAllah akıl fikir versin.