Neler Yeni

Yardım CYBERPUNK 2077 NEREDEN DEVAM ETMELİYİM?

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Beguile
Arkadaşlar merhaba, Cyberpunk 2077'yi NOCTURNE OP55N1 görevine kadar oynayıp Phantom Liberty'ye geçtim. Phantom Liberty'de bitti. Şimdi hangi görevden ilerlemeliyim? Bundan sonrası spoiler!:
Bu görevden devam edip Reed'in tedavisini kabul edersem Nocturne görevi iptal mi oluyor?

Screenshot_14.png

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,588
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar merhaba, Cyberpunk 2077'yi NOCTURNE OP55N1 görevine kadar oynayıp Phantom Liberty'ye geçtim. Phantom Liberty'de bitti. Şimdi hangi görevden ilerlemeliyim? Bundan sonrası spoiler!:
Bu görevden devam edip Reed'in tedavisini kabul edersem Nocturne görevi iptal mi oluyor?

Alıntıyı görüntüle
Reedi aramak seni phantom libertynin verdiği alternatif sona yönlendirir nocturne op55n1 seni oyunun verdiği ana sonlara götürür kararı sen ver bu arada johnny nin mezarında eğer doğru konuşmaları yaptıysan nocturne op55n1 seçim kısmında 5 dk bekleyince gizli sonuda oynayabiliyorsun

Beguile

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Beguile
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reedi aramak seni phantom libertynin verdiği alternatif sona yönlendirir nocturne op55n1 seni oyunun verdiği ana sonlara götürür kararı sen ver bu arada johnny nin mezarında eğer doğru konuşmaları yaptıysan nocturne op55n1 seçim kısmında 5 dk bekleyince gizli sonuda oynayabiliyorsun
Yani bu görev sona ilerliyor ikisinden birini seçmeliyim değil mi? İkisini de deneyimlemek istiyorum burada kayıt alayım o zaman.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,588
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Top Bottom