Cyberpunk 2077 optimize olur mu

Reaksiyon skoru
297
Arkadaşlar arkadaşımın hesabından cyberpunk indirip test ediyim dedim ve baktım ki 25-60 arası fps alıyorum donanım arşivinin dediği şeyi de yaptım bari 40 fps sabit ya da 30 fps sabit verseydi ama ultrada ve highda 25-60 arası fps alıyorum oyun optimize edilirse elimdeki 60 tl kuponla 190 liraya alabilirim oyunu çünkü çok beğendim fps sorunları olmasa

Oyunu oynadıkça FPS'in düşüyor neden böyle bilmiyorum ama öyle. Ben 60FPS görürken oynadıkça 40FPS oldu.

Oyun çok sıkıntılı oyun ondan böle optimizayon rezalet düzeltsinler yüksek güzel fps alırsın

Olur, olacak
Eski nesil konsolların yanında PC'ye de gelecek güncelleme.

Arkadaşlar arkadaşımın hesabından cyberpunk indirip test ediyim dedim ve baktım ki 25-60 arası fps alıyorum donanım arşivinin dediği şeyi de yaptım bari 40 fps sabit ya da 30 fps sabit verseydi ama ultrada ve highda 25-60 arası fps alıyorum oyun optimize edilirse elimdeki 60 TL kuponla 190 liraya alabilirim oyunu çünkü çok beğendim fps sorunları olmasa
evet zaten yavaş yavaş optimize oluyor 1 2 aya kalmaz her şey düzelir

Oyunun ileride daha iyi gelişeceğine inanıyorum optimizede edilir buglarda fixlenir bence sıkıntısız bir oyun olur...

Yanlıs bir yonlendirmede bulundugunu dusunuyorum, imzamdaki sistemle ultra ayarlarda 70 fps alıyorum sehirdeykende 35-45 arası alıyorum
hocam allah aşkına sallıyorsanız mantıklı sallayın 50 falan deseniz belki ikna ola bilirdimde dozu kaçırmışsınız

hocam allah aşkına sallıyorsanız mantıklı sallayın 50 falan deseniz belki ikna ola bilirdimde dozu kaçırmışsınız

Hocam gerçekten sallamıyorum oyunu indirirken konu acmıstım kac fps alırım diye bir cok arkadas high-medium ayarlarda 60 sabit oynarsın dediler oyuna girince denedim 60 sabit aliyordum ama GPU kullanımım %70 i gecmiyordu ultra ayarlara aldım catısma da evlerde vs. 70 fps alıyorum sehirdeykende 35-40 arası degisiyor ama anlamsız bir sekilde araci uzaktan degilde arac ici gorunume alınca sehir icinde dahi olsam fpsim 45 oluyor

Geri