Cyberpunk 2077 optimize olur mu

hocam allah aşkına sallıyorsanız mantıklı sallayın 50 falan deseniz belki ikna ola bilirdimde dozu kaçırmışsınız

Ne alakası var herkes aynı fpsi almıyor bu yüzden optimizasyon sıkıntısı var zaten @Gizemss benimle neredeyse aynı sisteme sahip onda sürekli droplanmalar varken ben de yoktu

Hocam gerçekten sallamıyorum oyunu indirirken konu acmıstım kac fps alırım diye bir cok arkadas high-medium ayarlarda 60 sabit oynarsın dediler oyuna girince denedim 60 sabit aliyordum ama GPU kullanımım %70 i gecmiyordu ultra ayarlara aldım catısma da evlerde vs. 70 fps alıyorum sehirdeykende 35-40 arası degisiyor ama anlamsız bir sekilde araci uzaktan degilde arac ici gorunume alınca sehir icinde dahi olsam fpsim 45 oluyor
iyi oyunlar o zman hocam diyecek bir şey yok 😃

oyunu 3 4 saat oynadıktan sonra fps düşüyor çık gir yapıyorum düzeliyor :unsure:

oyunu 3 4 saat oynadıktan sonra fps düşüyor çık gir yapıyorum düzeliyor :unsure:
O normal ama bende ki farklı mesela hikayesi bitirilmiş save donuyor ama ilk başladığım savelerde 50-60 FPS

O normal ama bende ki farklı mesela hikayesi bitirilmiş save donuyor ama ilk başladığım savelerde 50-60 FPS
bende bir sıkıntı yok oyuna başladığım fps ile şimdiki fps aynı bir de ben işlemci için kilidi kaldırdım 20 fps falan daha yükseldi

Ben şah
Arkadaşlar arkadaşımın hesabından cyberpunk indirip test ediyim dedim ve baktım ki 25-60 arası fps alıyorum donanım arşivinin dediği şeyi de yaptım bari 40 fps sabit ya da 30 fps sabit verseydi ama ultrada ve highda 25-60 arası fps alıyorum oyun optimize edilirse elimdeki 60 TL kuponla 190 liraya alabilirim oyunu çünkü çok beğendim fps sorunları olmasa
sen 1-2 ay içinde büyük bir güncelleme ile bu optimizasyon sorunu ve hatta çoğ bugı düzelteceklerini düşü

yorum.

Geri