Neler Yeni

Cyberpunk 2077 sizce nasıl bir oyundur?

Arkadaşlar bence tam bir şaheser yani. Hayatımda oynadığım en güzel oyun desem yeridir. Bu oyunun açık dünyası çok ama çok güzel. Başka böyle güzel açık dünyası olan oyun görmedim. Belki Ghostwire Tokyo oyununun açık dünyası yaklaşabilir yada Yakuza oyunlarının.

Araba sürüşü de çok güzel. Hızlı seyahat kullanmadan oynuyorum hep.

Onun dışında aksiyonu çok ama çok keyiflidir. RPG öğeleri çok iyidir, karakteri geliştirmesi de muazzam yani.

Eksikleri var illaki ama hiç beni etkilemiyor bu eksiklikleri.

Ya oyun aslında korkunca derecede içerik ile dolu, detaylar inanılmaz. Hakkını yemişler zamanında.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Detay konusunda bi RDR 2 ye bakmanı öneririm... CP 2077 son haliyle harika oyun zaten ona bişey demeye gerek yok.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Oynanışı fazla sıkıcı ve çok ağır bir oyun RDR 2. Aslında GTA oyunları da öyle.

Oynanış sıkıcı değil sana hitap etmiyordur belki, ama müazzam bir oyundur.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Arkadaşlar bence tam bir şaheser yani. Hayatımda oynadığım en güzel oyun desem yeridir. Bu oyunun açık dünyası çok ama çok güzel. Başka böyle güzel açık dünyası olan oyun görmedim. Belki Ghostwire Tokyo oyununun açık dünyası yaklaşabilir yada Yakuza oyunlarının.

Onun dışında aksiyonu çok ama çok keyiflidir. RPG öğeleri çok iyidir, karakteri geliştirmesi de muazzam yani.

Ya oyun aslında korkunca derecede içerik ile dolu, detaylar inanılmaz. Hakkını yemişler zamanında.
Şaheser denemez bence. Oyunda 25 saati geride bıraktım ve CD Projekt Red, Witcher'ın üstüne pek de bir şey katmamış gibi hissettim. Görev yapısı kendisini acayip belli ediyor. Ayrıca Silverhand gelene kadar oyun bir türlü içine çekememişti beni. Araba kullanımı zevkli fakat motor kullanımı bir o kadar sinir bozucu. I. şahıs kamera açısı oyunu ileri götürmek yerine daha da geriye götürmüş. Fakat görsel tasarımı, karakter gelişimi, silah kullanımı muazzam derecede tatmin edici.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,703
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Detay konusunda bi RDR 2 ye bakmanı öneririm... CP 2077 son haliyle harika oyun zaten ona bişey demeye gerek yok.
Rdryide oynadım cpyide hali hazırda oynuyorum gene ikiside aşırı detaylı oyunlar farketmediğim detayların çoğunu ya wikiden yada videolardan hala hala öğreniyorum ki oyunu 2. defa bitiriyorum bu sefer sindire sindire yapmak istediğim her görevi yaparak

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Geçen sene çok büyük ilgiyle başlamıştım yine de o kadar eleştirilmiş olması beklentimi düşürmüştü bitirdikten sonra seninle aynı şeyleri düşündüm. Belki beklentimin daha düşük olmasından dolayı olabilir ama oyun acayip keyifli geldi tekrar oynayacak vaktim yok fakat kesinlikle baştan sona 80 saat daha gömebileceğim oyunlardan. Yaklaşık 10-15 günde 75 saat civarında bitirdim tek eleştirebileceğim noktası yan görevlerin çeşitliliği az geldi onun dışında mükemmel ayrıca npclerle etkileşim de daha iyi olabilirmiş yine de hepsini kenara koyarsak çok keyif alarak oynadım dlcsi indirimde güzel bir rakama düşerse almayı düşünüyorum hatta.

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
277
İsim
Kangal Kangaoğlu
Cyberpunk'ı ilk çıktığı gün oynadım, keşke 2 sene bekleseydim. Oyundan soğudum.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
epıc ındırımlerınde almıstım dıger oyunları bıtırsemde baslasam daha sırada 10 tane oyun war

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,703
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Oyunu ilk aldığımda 124 tl idi ancak oyun bug doluydu ve iade etmiştim o sıra optimizede değildi
sonrasında 2.11 + phantom liberty derken tekrardan şans vermek istedim ve 700 tlyi basıp aldım oyunu ilkten daha ana görev odaklı gitmeme rağmen arada sırada denk gelirse yan görevde yapıyordum ancak ikinci oynayışımla beraber yan görevlere asıldım
Daha down of the street görevini yapmadığım halde 48 seviyeyim oyunun cidden zamanında çok hakkı yenmiş bitmemiş oyunu sunmuş adamlar o zaman şuanda iyice kıvama gelmiş oyun
NOT: Tavsiyem sakın hdd ile oynamayın oyunu benim gibi kaplamalar yüklenmez hdd yüzünden oyun buga girer falan falan uğraşmak istemiyorsanız eğer gidin ssdye kurun benim ssdde yer olmadığından maalesef hdd üzerinden oynuyorum oyunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Emin ol şuanda başlasan seversin senden bi önceki yorumumda aynı durumu yaşadığımı açıkladım okursun :)

Ben de bitirdim o zamanlar, 6 kere falan. Şimdi de oynuyorum pek bir değişim yok öyle. Buglar aynı duruyor ama oynanışa bir etkisi olmuyor bence. Birde hiç oyunkıran bir bug ile karşılaşmadım.

NOT: Tavsiyem sakın hdd ile oynamayın oyunu benim gibi kaplamalar yüklenmez hdd yüzünden oyun buga girer falan falan uğraşmak istemiyorsanız eğer gidin ssdye kurun benim ssdde yer olmadığından maalesef hdd üzerinden oynuyorum oyunu
Ben HDD ile oynuyorum :D. Süper süper.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,703
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ben de bitirdim o zamanlar, 6 kere falan. Şimdi de oynuyorum pek bir değişim yok öyle. Buglar aynı duruyor ama oynanışa bir etkisi olmuyor bence. Birde hiç oyunkıran bir bug ile karşılaşmadım.

Ben HDD ile oynuyorum :D. Süper süper.
Oyundaki bugları yaşamanın sebebi hdd kanka maalesef arkadaşım ssd üzerinden oynuyor aynı yerler görevler falan onda yağ gibi akarken bende buglanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,210
Üyeler
167,080
Son üye
karakoyuna
Top Bottom