Oyun kötü değil kısıtlı bütçelerde bana göre oyun saati fazla oyun almak daha mantıklı.Alan wake cokmu kötü herkes önermiyor
Aynen. Mantıklısı o da . Ben güzel bir hikayeyi uzun saatli oyunlara tercih ederim. Hikayesi güzel diyorlar . Sizce nasıl?Oyun kötü değil kısıtlı bütçelerde bana göre oyun saati fazla oyun almak daha mantıklı.
Hikaye çok önemli diyorsan, mükemmel hikaye ve Türkçe dublajıyla UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu alabilirsin tavsiye ederim.Aynen. Mantıklısı o da . Ben güzel bir hikayeyi uzun saatli oyunlara tercih ederim. Hikayesi güzel diyorlar . Sizce nasıl?
Dediğin gibi güzel ama . O oyunun baştan sona hikayesini izlemiştim. O yüzden gerek yok bence almaya.Hikaye çok önemli diyorsan, mükemmel hikaye ve Türkçe dublajıyla UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu alabilirsin tavsiye ederim.
Cyberpunkta bence ikiside var oynanışı falan da fena değil. Rdr 2 de hepsi var gow da güzel oyun.Aynen. Mantıklısı o da . Ben güzel bir hikayeyi uzun saatli oyunlara tercih ederim. Hikayesi güzel diyorlar . Sizce nasıl?
Gow yerine alan wake 2 bence de biraz daha mantıklı ama 300 zorlamak sizi bütçe olarak sıkıntıya sokmuyorsa alın.cyber ile rdr 2 kesin alıcam . alan wake de alırsam bütçeyi 300 zorlarım. Öylede olcak gibi
Gow yerine alan wake 2 bence de biraz daha mantıklı ama 300 zorlamak sizi bütçe olarak sıkıntıya sokmuyorsa alın.
Cyberpunkı da dlcli almak zorunda değilsiniz.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/cyberpunka-crack-phantom-liberty-yueklenir-mi.847766/ bu konuda icardi ppli arkadaş güzelce anlatmıştı.
zaten indirimler 10 ocağa kadar devam ediyor. bekleyelim görelim dimicyberpunk indirimde değil bence bu sene epic çılgın hediyesi o olacak yoksa çoktan cyberpunk unda idirimli satardı millet tekrar aldıkları ürünü iptal etmesin diye indirime bile sokmadılar bu kişisel fikrim
eyvallah sağolasın ben de alacaktım neredeyseGow yerine alan wake 2 bence de biraz daha mantıklı ama 300 zorlamak sizi bütçe olarak sıkıntıya sokmuyorsa alın.
Cyberpunkı da dlcli almak zorunda değilsiniz.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/cyberpunka-crack-phantom-liberty-yueklenir-mi.847766/ bu konuda icardi ppli arkadaş güzelce anlatmıştı.