Neler Yeni

Öneri cyberpunk 2077 vs alanwake 2 ?

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,617
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ

Rally

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Ahmet
Bence god of War ve rdr'yi çıkartma eski oyunları ama iyidir 70 80 saat oynatır 2side

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,617
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Oyun kötü değil kısıtlı bütçelerde bana göre oyun saati fazla oyun almak daha mantıklı.
Aynen. Mantıklısı o da . Ben güzel bir hikayeyi uzun saatli oyunlara tercih ederim. Hikayesi güzel diyorlar . Sizce nasıl?

Dantee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Kerem
Aynen. Mantıklısı o da . Ben güzel bir hikayeyi uzun saatli oyunlara tercih ederim. Hikayesi güzel diyorlar . Sizce nasıl?
Hikaye çok önemli diyorsan, mükemmel hikaye ve Türkçe dublajıyla UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu alabilirsin tavsiye ederim.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,617
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Hikaye çok önemli diyorsan, mükemmel hikaye ve Türkçe dublajıyla UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu alabilirsin tavsiye ederim.

Dediğin gibi güzel ama . O oyunun baştan sona hikayesini izlemiştim. O yüzden gerek yok bence almaya.

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,372
İsim
Kaan
Cyberpunkta bence ikiside var oynanışı falan da fena değil. Rdr 2 de hepsi var gow da güzel oyun.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,617
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Cyberpunkta bence ikiside var oynanışı falan da fena değil. Rdr 2 de hepsi var gow da güzel oyun.
cyber ile rdr 2 kesin alıcam . alan wake de alırsam bütçeyi 300 zorlarım. Öylede olcak gibi :(

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,372
İsim
Kaan
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Melik
cyberpunk indirimde değil bence bu sene epic çılgın hediyesi o olacak yoksa çoktan cyberpunk unda idirimli satardı millet tekrar aldıkları ürünü iptal etmesin diye indirime bile sokmadılar bu kişisel fikrim :)

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,617
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Gow yerine alan wake 2 bence de biraz daha mantıklı ama 300 zorlamak sizi bütçe olarak sıkıntıya sokmuyorsa alın.
Cyberpunkı da dlcli almak zorunda değilsiniz.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/cyberpunka-crack-phantom-liberty-yueklenir-mi.847766/ bu konuda icardi ppli arkadaş güzelce anlatmıştı.

Dlc açma yöntemi varsa fazla paraya vermeye gerek yok. bilgi için saol O7
Mesaj otomatik birleştirildi:

cyberpunk indirimde değil bence bu sene epic çılgın hediyesi o olacak yoksa çoktan cyberpunk unda idirimli satardı millet tekrar aldıkları ürünü iptal etmesin diye indirime bile sokmadılar bu kişisel fikrim :)
zaten indirimler 10 ocağa kadar devam ediyor. bekleyelim görelim dimi :)

Dantee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Kerem
Top Bottom