Öneri cyberpunk 2077 vs alanwake 2 ?

Bence god of War ve rdr'yi çıkartma eski oyunları ama iyidir 70 80 saat oynatır 2side

Oyun kötü değil kısıtlı bütçelerde bana göre oyun saati fazla oyun almak daha mantıklı.
Aynen. Mantıklısı o da . Ben güzel bir hikayeyi uzun saatli oyunlara tercih ederim. Hikayesi güzel diyorlar . Sizce nasıl?

Aynen. Mantıklısı o da . Ben güzel bir hikayeyi uzun saatli oyunlara tercih ederim. Hikayesi güzel diyorlar . Sizce nasıl?
Hikaye çok önemli diyorsan, mükemmel hikaye ve Türkçe dublajıyla UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu alabilirsin tavsiye ederim.

Hikaye çok önemli diyorsan, mükemmel hikaye ve Türkçe dublajıyla UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu alabilirsin tavsiye ederim.

Dediğin gibi güzel ama . O oyunun baştan sona hikayesini izlemiştim. O yüzden gerek yok bence almaya.

Cyberpunkta bence ikiside var oynanışı falan da fena değil. Rdr 2 de hepsi var gow da güzel oyun.

Cyberpunkta bence ikiside var oynanışı falan da fena değil. Rdr 2 de hepsi var gow da güzel oyun.
cyber ile rdr 2 kesin alıcam . alan wake de alırsam bütçeyi 300 zorlarım. Öylede olcak gibi :(

cyberpunk indirimde değil bence bu sene epic çılgın hediyesi o olacak yoksa çoktan cyberpunk unda idirimli satardı millet tekrar aldıkları ürünü iptal etmesin diye indirime bile sokmadılar bu kişisel fikrim :)

Gow yerine alan wake 2 bence de biraz daha mantıklı ama 300 zorlamak sizi bütçe olarak sıkıntıya sokmuyorsa alın.
Cyberpunkı da dlcli almak zorunda değilsiniz.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/cyberpunka-crack-phantom-liberty-yueklenir-mi.847766/ bu konuda icardi ppli arkadaş güzelce anlatmıştı.

Dlc açma yöntemi varsa fazla paraya vermeye gerek yok. bilgi için saol O7
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cyberpunk indirimde değil bence bu sene epic çılgın hediyesi o olacak yoksa çoktan cyberpunk unda idirimli satardı millet tekrar aldıkları ürünü iptal etmesin diye indirime bile sokmadılar bu kişisel fikrim :)
zaten indirimler 10 ocağa kadar devam ediyor. bekleyelim görelim dimi :)

Geri