Neler Yeni

Cyberpunk 4070 ti super donma sorunu

Zyprox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Burak Babanoğlu
Arkadaşlar sistemim
7800x3d
4070 ti super
32gb ram
Cyberpunk oynarken ayarları ne yaparsam yapayım, hem ana menüde hem de oyunda, fareyi hızlı oynattığım zaman donmalar oluyor. Bunun sebebi ne olabilir? Fare ile hızlı hareketler yapmadığım sürece sorun olmuyor. Çok garip bir durum gibi

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mrc0
8K bir mouse kullanıyor isen çoğu oyun şu an da onu karşılayamıyor hocam. Hızına yetişemiyor da diyebiliriz. 4K 'ya çekerseniz sorunun düzeleceğini düşünüyorum. Aksi takdirde sisteminiz çok güzel böyle bir sorun çıkarması için bir sebep yok diye düşünüyorum.

Zyprox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Burak Babanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8K bir mouse kullanıyor isen çoğu oyun şu an da onu karşılayamıyor hocam. Hızına yetişemiyor da diyebiliriz. 4K 'ya çekerseniz sorunun düzeleceğini düşünüyorum. Aksi takdirde sisteminiz çok güzel böyle bir sorun çıkarması için bir sebep yok diye düşünüyorum.
Hocam çok teşekkür ederim. GPX2 kullanıyorum. 4k yapınca düzeldi :) Logitech g hub'a cyberpunk eklesem, oyuna girince 4k da açsa diye düşündüm ama oyunu eklemek çok zor ya. Nasıl ekleyeceğimi anlamadım

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Mrc0
Sizin adınıza mutlu oldum hocam rica ederim. Steelseries sensei ten kullanıyorum ben üst seviye bir mouse kullandığınız için o konuda bir bilgim yok konuyu güncel tutarsanız eğer diğer arkadaşlar yardımcı olabilir.

Top Bottom