- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,972
Animeci değilim linçlemeyin evreni sevenler göz atabilir
Son düzenleme:
Link verir misinAnimeci değilim linçlemeyin evreni sevenler göz atabilir
Ya da bakılabilecek siteLink verir misin
cyberpunk bir evren dostum farklı farklı bir sürü hikayesi var sadece oyundan oluşmuyorCyberpunk öyle detaylı bir hikayeye sahip mi ki? Oyununa benzer bir anime mi çıkardılar acaba
Cyberpunk öyle detaylı bir hikayeye sahip mi ki? Oyununa benzer bir anime mi çıkardılar acaba
Cyberpunk edgerunners yazarsanız çıkar hikaye oyuna bağlı değil sadece aynı evrende geçiyorLink verir misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya da bakılabilecek site
Animecileri linçleyenler 16 yaşından küçük olan nefes alıp verebilen canlılar.Animeci değilim linçlemeyin evreni sevenler göz atabilir
cd projektin cyberpunku değil,evren olan cyberpunkCyberpunk öyle detaylı bir hikayeye sahip mi ki? Oyununa benzer bir anime mi çıkardılar acaba
Animecileri linçleyenler 16 yaşından küçük olan nefes alıp verebilen canlılar.
Animeden animeye değişir şimdiye kadar sadece death note izledim çünkü başyapıt animeye giriş ve insanların animeye karşı önyargısını kırmak için birebirAlıntıyı görüntüle(anime cringe)
adı üstünde ön yargı ön yargılı insanları kaile almak ne kadar doğruAnimeden animeye değişir şimdiye kadar sadece death note izledim çünkü başyapıt animeye giriş ve insanların animeye karşı önyargısını kırmak için birebir