Neler Yeni

Yardım cyberpunk indirirken virüs girdi galiba!!!

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
Burda Bi Arkadaşdan Site Aldım Fakan Cyberpunk Yerine Virüs İndi Googlede Sürekli Farklı Sayfalar Açıyor + pcdeki Oyunların Çocuğu Sildi Call of Duty WWII Gta5 Falan Silindi Galiba Dosya Var Uygulama Açma Simgesi Beyaz Ekran Ekran Görüntüsü Ekte

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adsız.png

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Burda Bi Arkadaşdan Site Aldım Fakan Cyberpunk Yerine Virüs İndi Googlede Sürekli Farklı Sayfalar Açıyor + pcdeki Oyunların Çocuğu Sildi Call of Duty WWII Gta5 Falan Silindi Galiba Dosya Var Uygulama Açma Simgesi Beyaz Ekran Ekran Görüntüsü Ekte
@Treyarch Hocam bu arkadaşa bir el atalım.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,841
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,712
İsim
Enes Koç
Oyun bende steamde var gerçekten hiç koruması yok aldığıma pişman oldum desem yeridir arkadadaş steami kapatıyorum sonra oyunun bulunduğu yere gidip exe üzerinden oyunu açabiliyorum şaka gibi :) 3 arkadaşıma hesabımı verdim oyunu iniridler o şekil oynuyorlar şaka gibi valla.

Satashke

80+ Bronze
Hocam çoğu arkadaşım indirdi malum yerlerden. Hiçbirinde bu durum yaşanmadı. Belki bi yanlışlık vb. bir şey olmuş olabilir. Ama düzelmiyorsa güzel bir format şart

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,942
İsim
Mert Metshi
Oyunu indiriyorum sanarken reklama tıklamışsın o indir tuşlarının 4 te 3 ü reklam zaten korsan oyunlarda da virüs olur ama bu kadar belli etmez sen reklamdaki indire basmışsın :ROFLMAO:

Top Bottom