Neler Yeni

Cyberpunk Ryzen FPS arttırma yönteminin riski var mıdır ?

Toplayıcı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Nobody
Arkadaşlar Abdullah abinin de videosunu çektiği yöntemi denemek istiyorum ama bilgisayar ve oyun için riskleri var mıdır ?
Bir de şu oyunu yedek alma meselesi nasıl işliyor ? Yani bende 2 tane Cyberpunk gibi bir şey olacak onu sonra silebiliyor muyum ?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,977
İsim
Mert Metshi
hayır yok oyunun dosyalarını kopyala başka bir konuma yapıştır iade edince gitmesin

ELECTUS

80+ Silver
Dün akşam bir arkadaş daha yapmıştı Abdullah abini videosu ile bir performans artışı yaşamamıştı.

Toplayıcı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Nobody
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dün akşam bir arkadaş daha yapmıştı Abdullah abini videosu ile bir performans artışı yaşamamıştı.
Bilmiyorum ama benim GPU %75-%80'de geziyor belki o değeri arttırır. Denemek istiyorum o yüzden. Bir de şu yedekleme olayını nasıl yapacağız ?

ELECTUS

80+ Silver
Bilmiyorum ama benim GPU %75-%80'de geziyor belki o değeri arttırır. Denemek istiyorum o yüzden. Bir de şu yedekleme olayını nasıl yapacağız ?
Size kalmış hocam denemekten zarar gelmez deneyiniz.Yedekleme olayını bilmiyorum.

Toplayıcı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Nobody
hayır yok oyunun dosyalarını kopyala başka bir konuma yapıştır iade edince gitmesin
Nasıl yani ? İade edince ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steamde oyunu yedekle diye bir şey var ama bir 60 GB daha yer kaplayacak.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,977
İsim
Mert Metshi

Toplayıcı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Nobody

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ya beyler azcık kafanızı kullanın. Cyberpunk.Exe yi değiştiriyorsun zaten sadece. Eğer yanlış değiştirme yaparsan Cyberpunk.exe çöp olur sadece o da zaten 100kb falan minicik bişey. Cyberpunk.exe yi yedekle sadece sorun olmaz diğerlerine gerek yok

Toplayıcı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Nobody
Ya beyler azcık kafanızı kullanın. Cyberpunk.Exe yi değiştiriyorsun zaten sadece. Eğer yanlış değiştirme yaparsan Cyberpunk.exe çöp olur sadece o da zaten 100kb falan minicik bişey. Cyberpunk.exe yi yedekle sadece sorun olmaz diğerlerine gerek yok
Nasıl ? Cyberpunk.exe nasıl yedekleniyor ben direkt Cyberpunk'ı yedekleyecektim.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,977
İsim
Mert Metshi
ben yanlış anlamışım kb

Nasıl ? Cyberpunk.exe nasıl yedekleniyor ben direkt Cyberpunk'ı yedekleyecektim.
cyberpunk dosya konumunu aç orada cyberpunk exe vardır onu kopyasını masaüstüne atabilirsin mesela

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Gerek yok. Oyunun yüklü olduğu klasöre git ordan bin/x64 klasörüne git Cyberpunk2077.exe olcak. Onu kopyala masaütüne bir kopyasını yapıştır ne olur ne olmaz bir şey ters gitmezse masaüstündeki kopyayı da silersin

Top Bottom