Yardım CyberPunk77 Epic Games %100 Save Nereden Bulurum?

drakathx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,225
Bütçe
900000
Hikayeli oyunları çok sevmiyorum fakat her şeyi 0 dan yapmak da istemiyorum. %100 save bitirilmiş güncel sürüm nereden bulurum ? Maksat fullde takılmak GTA V de ki gibi millete saldırıp free gezmek eğlenmek amaçlı heves atmak istiyorum. Epic Gamesde mevcut sadece oyun hesabımda ultimate edition.

Google'da aratırsan çeşitli sitelerde çıkıyor ama bence bunu yapma düz kendin oyna

"Cyperpunk %100 save" diye aratırsan bi sürü site çıkıyor, Nexus modsa bakabilirsin. Bence yinede baştan oyna..
fps-online seviyorum birde simülasyon yarış tarzı

"Cyperpunk %100 save" diye aratırsan bi sürü site çıkıyor, Nexus modsa bakabilirsin. Bence yinede baştan oyna..
baktımda sürüm falan eskiyse çalışmıyor diyorlar nasıl bulacağım ?

nexustaki günceldir diye tahmin ediyorum zaten oyun sürümünden anlayabiliyorsun. az eskiyse yine çalışır sorun olmaz. yt'de güncel videolar vardır. bir yerden adım at hata verirse başka bir tane ararsın deneye deneye bulursun.

Yani oynamadan dümdüz son lvle geçsen zevk alıcanı sanmıyorum. Gta gibi değil o konuda

Yani oynamadan dümdüz son lvle geçsen zevk alıcanı sanmıyorum. Gta gibi değil o konuda
ya maksat kenarda duran oyunu full de gezmek dolaşmak amacım yok yani bitireyim hikayeyi anlayayım falan filan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

özel yetenekler bile nasıl kullanılıyor hala bilmiyorum :D

Geri