Özelden banada anlatırmısınoluyor hocam keman sunal ppli arkadaş yapmıştı
Kemal Sunal olan mı icardi fotoğraf mı olan mıhocam ben yapmadım o icardi ppli arkadaş anlamtıştı bana da.
Bir çok DM kutuma gönderen arkadaşlara gönderdim hepsi cayır cayır oynuyor nasıl yok? Hatta ben de oyunu o şekilde bitirdim tüm başarımlarıda alabildim Oyunu steam üzerinden satın almıştım bu arada eğer oyunuz orjinalse method işe yarıyor Reddit'te küçük bir araştırmayla binlerce insanın bu methodu uyguladığını görebilirsiniz teşekkürler.Öyle bir method olduğunu düşünmüyorum
aynen olay güzel simste falan yapıldığını biliyordum da böyle oyunlarda olduğunu bilmiyordum.Bir çok DM kutuma gönderen arkadaşlara gönderdim hepsi cayır cayır oynuyor nasıl yok? Hatta ben de oyunu o şekilde bitirdim tüm başarımlarıda alabildim Oyunu steam üzerinden satın almıştım bu arada eğer oyunuz orjinalse method işe yarıyor Reddit'te küçük bir araştırmayla binlerce insanın bu methodu uyguladığını görebilirsiniz teşekkürler.
Cyberpunk'ta Denuvo korumasına sahip olmadığı için işe yarıyor zaten eğer oyun Denuvo korumasına sahip olsaydı muhtemelen çalışmayacaktı.aynen olay güzel simste falan yapıldığını biliyordum da böyle oyunlarda olduğunu bilmiyordum.
aynen farklı bir konuya da bir arkadaş alıp iade edince falan da oluyor demişti. ben ucuza getirdim ondan aldım ama alamayanlar bence yöntemi yapabilirler.Ek olarak Torrent gibi alternatif servislere güvenmeyen arkadaşlar Phantom Liberty DLC'sine sahip olan bir Cyberpunk paylaşımlı hesap alıp oyunu indirebilir sonrasında kendi hesabına geçince zaten DLC'nin çalıştığını kendi gözleriyle görecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cyberpunk'ta Denuvo korumasına sahip olmadığı için işe yarıyor zaten eğer oyun Denuvo korumasına sahip olsaydı muhtemelen çalışmayacaktı.
icardi fotosu olan öğretiyor keman sunal fotoğraflı arkadaşta uyguluyor.
Özelden Kemal Sunal fotoğrafı olan arkadaşa yazdım dc linki atacak merak ettimBir çok DM kutuma gönderen arkadaşlara gönderdim hepsi cayır cayır oynuyor nasıl yok? Hatta ben de oyunu o şekilde bitirdim tüm başarımlarıda alabildim Oyunu steam üzerinden satın almıştım bu arada eğer oyunuz orjinalse method işe yarıyor Reddit'te küçük bir araştırmayla binlerce insanın bu methodu uyguladığını görebilirsiniz teşekkürler.
Bana özelden Discord ismini gönder seni ekleyeyim gruba.Özelden Kemal Sunal fotoğrafı olan arkadaşa yazdım dc linki atacak merak ettim
Bana özelden link at ben gruba katılırım zatenBana özelden Discord ismini gönder seni ekleyeyim gruba.
banada yardımcı olabilir misin ? discord ismim TroqliBir çok DM kutuma gönderen arkadaşlara gönderdim hepsi cayır cayır oynuyor nasıl yok? Hatta ben de oyunu o şekilde bitirdim tüm başarımlarıda alabildim Oyunu steam üzerinden satın almıştım bu arada eğer oyunuz orjinalse method işe yarıyor Reddit'te küçük bir araştırmayla binlerce insanın bu methodu uyguladığını görebilirsiniz teşekkürler.