fear02
80+
usta sen şey değil miydin ya şu trendyolda indirim yaptık diye yasa dışı olduğu için dava yiyeceksiniz diyenEvet yapılıyor methodunu veririm ama @pickpocket onaylarsa.
usta sen şey değil miydin ya şu trendyolda indirim yaptık diye yasa dışı olduğu için dava yiyeceksiniz diyenEvet yapılıyor methodunu veririm ama @pickpocket onaylarsa.
Kusura bakmayın ama bu ekonomide 650 TL bir DLC'ye veremeyiz saygılar.usta sen şey değil miydin ya şu trendyolda indirim yaptık diye yasa dışı olduğu için dava yiyeceksiniz diyenCrack oyun methodu dağıtıyorsun bakıyorum skskdk
Hem de bu bir sistem açığı değil sonuçta oyunu orjinal olarak satın aldık.usta sen şey değil miydin ya şu trendyolda indirim yaptık diye yasa dışı olduğu için dava yiyeceksiniz diyenCrack oyun methodu dağıtıyorsun bakıyorum skskdk
sistem açığı maalesef oyunun belli bir ücret karşılığı sattığı eklentiyi yasa dışı olarak hiçbir ücret ödemeden elde etmişsin ve yayıyorsunKusura bakmayın ama bu ekonomide 650 TL bir DLC'ye veremeyiz saygılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hem de bu bir sistem açığı değil sonuçta oyunu orjinal olarak satın aldık.![]()
neyse şaka bir yana bana da atsana şu methodu skskdskdKusura bakmayın ama bu ekonomide 650 TL bir DLC'ye veremeyiz saygılar.
Hem de bu bir sistem açığı değil sonuçta oyunu orjinal olarak satın aldık.
Ek olarak indirimde kendilerine destek vermek için bir daha satın alım yapacağım için şu anlık bir problem görmüyorum vicdanım rahat.
sistem açığı maalesef oyunun belli bir ücret karşılığı sattığı eklentiyi yasa dışı olarak hiçbir ücret ödemeden elde etmişsin ve yayıyorsun
neyse şaka bir yana bana da atsana şu methodu skskdskd
Evet yapılıyor methodunu veririm ama @pickpocket onaylarsa.
İyi oyunlarr.
hocam dm den yazdım yardımcı olur musunuzİyi oyunlarr.![]()
Yapılabilir Yöntemler var.Orijinal oyun var ancak 400tl çok pahalı geliyor kupon da kullanılmadığı için dlcye o kadar para vermek istemiyorum böyle yapılıyor mu ?
İyi oyunlarr.![]()
Bana da verebilir misin methodu lütfen.Evet yapılıyor methodunu veririm ama @pickpocket onaylarsa.
Öyle bir method olduğunu düşünmüyorumBana da verebilir misin methodu lütfen.
En azından denemiş oluruzÖyle bir method olduğunu düşünmüyorum
Dikkat et arkadaşın verdiği linkten bir progran indirme virüs vs. olabilir olursada beni etiketleyin cevap ver bende merak ettimEn azından denemiş oluruz![]()