knk banada gönderir misiniz?Evet yapılıyor methodunu veririm ama @pickpocket onaylarsa.
banada atabilirmisin dc isim: yunsuu06Evet yapılıyor methodunu veririm ama @pickpocket onaylarsa.
Evet yapılıyor methodunu veririm ama
[/QUOTE]
konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın.lütfen methodu bana da özelden gönderir misin?Evet yapılıyor methodunu veririm ama @pickpocket onaylarsa.
Hatırladığım kadarıyla qbittorrent ile oyunun dlc kısmını güzel bir siteden crack indirip öyle yapılıyordu.konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın.lütfen methodu bana da özelden gönderir misin?
Merhaba sıkıntı olmazsa bende alabilir miyim? dlcye param yetmediverelim hocam.
knk ne veriyonuz anlamadımverelim hocam.
Dodirepack veya kaşıkçı abladan dlc dosyasını indirip bir şeyler yapıyorduk ama aklımda değil save dosyasını alabiliyorsan direkt crack indir. Ya da dediğim sitelerden sadece dlcyi indirip oyun dosyalarının içine at olabilir.Merhaba sıkıntı olmazsa bende alabilir miyim? dlcye param yetmedi
yani phantom liberty yi torrent indiriyorum ve oyuna atıyorum o kadar mı? birde oyun dosyalarından kastığınız neresi?Dodirepack veya kaşıkçı abladan dlc dosyasını indirip bir şeyler yapıyorduk ama aklımda değil save dosyasını alabiliyorsan direkt crack indir. Ya da dediğim sitelerden sadece dlcyi indirip oyun dosyalarının içine at olabilir.
Ama yedek kayıt almayı unutma.
Dosya konumunu aç diyip buluyorsun onları da dediğim gibi emin değilim oyunu en son 2 sene önce oynadım.yani phantom liberty yi torrent indiriyorum ve oyuna atıyorum o kadar mı? birde oyun dosyalarından kastığınız neresi?
şu bahsettiğiniz method hala varmı acaba yada ne bileyim bunu anlatan bir site yoksa uğraşmanıza gerek yokDosya konumunu aç diyip buluyorsun onları da dediğim gibi emin değilim oyunu en son 2 sene önce oynadım.