Neler Yeni

D.A Yeni Sistem Hakkındaki Fikrim

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Arkadaşlar (bence) bu sefer @Abdullah Hacıgül Abimizin şöyle bir sistem yapması gerek,
Birçok downgrade ve birçokda upgrade i olacak yani sistem yine 5k dan çıksın ve 3k ya kadar dengeli bir şekilde downgrade seçenekleri ve 7k ya kadarda upgrade seçenekleri yine dengeli bir şekilde olması lazım fakat bu upgrade ve downgrade lerdeki parçalarında indirimli olması gerek yani 3k ya düşürünce yine güzel bir sistem olsunki her bütçeden arkadaş alabilsin böyle ce 3k bütçesi olan adamda alır güzel bir sistem 7k bütçesi olan adamda alır güzel bir sistem böylece çok daha fazla satar ve herkesin istediği olur. Eğer abdullah abi birdaha sistem yapmamayı düşünüyorsa en azından böyle bir sistem çıkarıp D.A Custom olabilir adı mesela herkesi son kez mutlu edebilir. Bence çok güzel bir fikir tabikide buna abdullah abi karar verir ben sadece fikirimi söyledim sistemim de var çok şükür olmayan ve almak isteyen arkadaşlara güzel bir jest olur :) Siz neler düşünüyorsunuz??

AprnHaci

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,175
İsim
Alperen Demirezen
Arkadaşlar (bence) bu sefer @Abdullah Hacıgül Abimizin şöyle bir sistem yapması gerek,
Birçok downgrade ve birçokda upgrade i olacak yani sistem yine 5k dan çıksın ve 3k ya kadar dengeli bir şekilde downgrade seçenekleri ve 7k ya kadarda upgrade seçenekleri yine dengeli bir şekilde olması lazım fakat bu upgrade ve downgrade lerdeki parçalarında indirimli olması gerek yani 3k ya düşürünce yine güzel bir sistem olsunki her bütçeden arkadaş alabilsin böyle ce 3k bütçesi olan adamda alır güzel bir sistem 7k bütçesi olan adamda alır güzel bir sistem böylece çok daha fazla satar ve herkesin istediği olur. Eğer abdullah abi birdaha sistem yapmamayı düşünüyorsa en azından böyle bir sistem çıkarıp D.A Custom olabilir adı mesela herkesi son kez mutlu edebilir. Bence çok güzel bir fikir tabikide buna abdullah abi karar verir ben sadece fikirimi söyledim sistemim de var çok şükür olmayan ve almak isteyen arkadaşlara güzel bir jest olur :) Siz neler düşünüyorsunuz??
Çok güzel yazmışsın ,güzel fikir

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzel olur ama stok az olur. Çünkü markalar bu kadar ürün vermez ucuza bence.
Sağlam geliri olacağı için güzel bir pazarlıkla halledilebilir diye düşünüyorum.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Söylemesi kolay.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
3k ya kadar dengeli downgrade den sonrasını okumadım

Obito Uchiha

80+ Silver
Güzel olur mesela ben ''DA Sistem 2'' de Nvidia ekran kartı olsaydı alıcaktım veya seçeneklerde olsaydı yükseltip alıcaktım ama maalesef.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
3k ya kadar dengeli downgrade den sonrasını okumadım
Oda senin düşüncen kardeşim bunun gelirinide hesaba kat bakalım ülkede her gün kaç kişi pc alıyor ve herkesin bütçesi farklı..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Söylemesi kolay.
Ben düşüncemi söyledim sistemim var fakat sistemi olmayan çok ve herkesin bütçesi farklı, bunu yapmak anlaşmak evet kolay değil zor fakat geliride çok olacağı için belirli stokla neden yapılmasın?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Oda senin düşüncen kardeşim bunun gelirinide hesaba kat bakalım ülkede her gün kaç kişi PC alıyor ve herkesin bütçesi farklı..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben düşüncemi söyledim sistemim var fakat sistemi olmayan çok ve herkesin bütçesi farklı, bunu yapmak anlaşmak evet kolay değil zor fakat geliride çok olacağı için belirli stokla neden yapılmasın?
Geliri yüksek olmaz. Satıcı ucuz üründen mi yoksa pahalı üründen mi daha fazla kazanç sağlar?

Top Bottom