❌İndirim Bitti! 🔥 🔥D-SMART GO +3 YILLIK ÜYELİK 1 TL Yanlış Alarm :D

banlamagardaşş

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
17
Arkadaşlar pazarama üzerinden pazarama plus üyeliği alıyorsunuz ilk ay 1 TL plus üye olduktan sonra Plus ayrıcalıklarına geliyorsunuz tümü-marka işbirlikleri-dsamart go hediye paketine tıklayıp kodu alıyorsunuz dsmart go sitesine girip üyelik açıyorsunuz sonra promosyon kodum var diyorsunuz 3 yıllık kodu giriyorsunuz bu kadar

Ekler

• 1735368788561.png
    1735368788561.png
    486.1 KB · Hit: 933
Arkadaşlar pazarama üzerinden pazarama plus üyeliği alıyorsunuz ilk ay 1 TL plus üye olduktan sonra Plus ayrıcalıklarına geliyorsunuz tümü-marka işbirlikleri-dsamart go hediye paketine tıklayıp kodu alıyorsunuz dsmart go sitesine girip üyelik açıyorsunuz sonra promosyon kodum var diyorsunuz 3 yıllık kodu giriyorsunuz bu kadar
Halı hazırda 1 senelik üyeliğim mevcut yine de yapılır mı?

Pazarama üyeliğini 2.ay ödemeyince gidecek mi

Yeni hesap açıp yapabilirsin üstüne eklenmiyor diye biliyorum üyelik olduğu için promosyon kodu girme yeri gelmez diye düşünüyorum bende de vardı yeni açıp yaptım
Şöyle yaptı 6 aylık üyeliğim varmış kalan. Onu iptal edip 3 senelik yaptı. Üstüne eklemedi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pazarama üyeliğini 2.ay ödemeyince gidecek mi
Hayır.

Sağolun ama cüzdan oluşturma muhabbeti hiç hoşuma gitmedi açıkçası neyse aldım

Ne vardı bu platforma, boşa almayalım bunların işi belli olmaz 3 yıl sonra başımıza her iş gelebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,248
Üyeler
184,125
Son üye
Ramonaks
Geri