benim benim 8 veya9. iş günü hala siperişiniz alındı diyo :/5-7 iş gününde kargoya verilecek deniyor ya. Peki eline 7 iş gününden önce ulaşan ya da 7 iş gününden önce kargoya verilen var mı ?
nasıl o kadar hızlı geliyor ya ben 7 sinde verdim hala siparişiniz alındı bari kargoda olsaydıayın 5 inde sipariş verdim 14ünde geldi.
müşteri hizmetlerini ara sor binasıl o kadar hızlı geliyor ya ben 7 sinde verdim hala siparişiniz alındı bari kargoda olsaydı
mail attım şey dediler 18.09.2020 tarihine kadar kargoya verilecektir dediler.İlla son gün vercekler hatta son gün değil daha geç şuan 8.iş günümüşteri hizmetlerini ara sor bi
maile ne yazdın ben hep yaziyorum ayni mesaji gönderiyorlarmail attım şey dediler 18.09.2020 tarihine kadar kargoya verilecektir dediler.İlla son gün vercekler hatta son gün değil daha geç şuan 8.iş günü
Şey yazdım konu başlığına siparişim halen kargoda değil yazdım açıklamayada şuan 7.iş günü arkadaşımla birlikte sipariş verdik.onunki kargoda benimki neden değil ********** sipariş numarammaile ne yazdın ben hep yaziyorum ayni mesaji gönderiyorlar
nasıl o kadar hızlı geliyor ya ben 7 sinde verdim hala siparişiniz alındı bari kargoda olsaydı
ahahaahah burcubilgin ) gercekten 1 kisi olabilirlerBeyler müşteri hizmetlerini aradğınızda Burcu Hanım dışında başka biriyle görüşebiliyor musunuz ? Sanırım 1 kişi çalışıyor müşteri hizmetlerinde 2 defa konuştum 2sinde de kendisiyle görüştüm. Maillere burcu hanım cevap veriyor. Eğer bu gerçekten böyleyse montajda 2-3 kişi falanlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin muhtemelen bugün 18.00'de kargoda.
evet bende sadece burcu hanımla görüşüyorum d.dBeyler müşteri hizmetlerini aradğınızda Burcu Hanım dışında başka biriyle görüşebiliyor musunuz ? Sanırım 1 kişi çalışıyor müşteri hizmetlerinde 2 defa konuştum 2sinde de kendisiyle görüştüm. Maillere burcu hanım cevap veriyor. Eğer bu gerçekten böyleyse montajda 2-3 kişi falanlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin muhtemelen bugün 18.00'de kargoda.