Neler Yeni

DA-3 7 İş Gününden Önce Ulaşan Var Mı ?

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
5-7 iş gününde kargoya verilecek deniyor ya. Peki eline 7 iş gününden önce ulaşan ya da 7 iş gününden önce kargoya verilen var mı ?

bloerx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yiğit Cihan
mail attım şey dediler 18.09.2020 tarihine kadar kargoya verilecektir dediler.İlla son gün vercekler hatta son gün değil daha geç şuan 8.iş günü
maile ne yazdın ben hep yaziyorum ayni mesaji gönderiyorlar

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Beyler müşteri hizmetlerini aradğınızda Burcu Hanım dışında başka biriyle görüşebiliyor musunuz ? Sanırım 1 kişi çalışıyor müşteri hizmetlerinde 2 defa konuştum 2sinde de kendisiyle görüştüm. Maillere burcu hanım cevap veriyor. Eğer bu gerçekten böyleyse montajda 2-3 kişi falanlar 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl o kadar hızlı geliyor ya ben 7 sinde verdim hala siparişiniz alındı bari kargoda olsaydı

Senin muhtemelen bugün 18.00'de kargoda.

bloerx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Yiğit Cihan
Beyler müşteri hizmetlerini aradğınızda Burcu Hanım dışında başka biriyle görüşebiliyor musunuz ? Sanırım 1 kişi çalışıyor müşteri hizmetlerinde 2 defa konuştum 2sinde de kendisiyle görüştüm. Maillere burcu hanım cevap veriyor. Eğer bu gerçekten böyleyse montajda 2-3 kişi falanlar 😂

ahahaahah burcubilgin :)) gercekten 1 kisi olabilirler

PolatAlemdar06

80+ Bronze

evet bende sadece burcu hanımla görüşüyorum d.d

Top Bottom