Da-3 Sistemi olanlar bakın bi

Hocam bunları yaparken dikkat edin ekran kartına zarar vermeyin sakın. Acaba kabloları çıkarttıktan sonra L şekline bükmeye çalışsan zarar verir mi ? Emin değilim sadece yazarak düşündüm.
En başından beri düşünüyorum ama emin olamadım bilen biri demeden yapmamalı.
Dediğimi yapabildin mi?
hocam eğer olduğuysa nasıl yaptığın fotoğraf atabilir misin bende aynı kasadan aldım nasıl yapacağımı görmek isterim
Burda senden o güzel haberi bekliyoz hadi 😂
Lan eski konulardan fotoğraf bulup geldim adam halletmiş neyse helal olsun win yüklü mü söylersen sevinirim :D
a-) Halletti ve şuan mutluluktan burayı unuttu
b-) Sistem açılmadı sinir krizi geçiriyor
c-) Kasa patladı
Umarım a şıkkıdır
QİQOWJSJJQKQKAKSKK olm müthiş yorumlar eyw bu forumu seviyorum bu yüzden ama kötü bi haberim var başlat tuşuna bastim ışıklar geldi gitti yok şuan çalışmıyor sanırım ..... yedim

Hocam psu'yu arkadan 0 konumuna alın ve güç kablosunu çıkartın ardından kabloların hepsinin yerine tam oturduğundan emin olun tekrar deneyin.

QİQOWJSJJQKQKAKSKK olm müthiş yorumlar eyw bu forumu seviyorum bu yüzden ama kötü bi haberim var başlat tuşuna bastim ışıklar geldi gitti yok şuan çalışmıyor sanırım ..... yedim

Şuan çok sinirlendim ama. Bu gece o bilgisayar çalışmadan uyku yok.

Kasa çalışıyor mu kapandı mı? Sadece görüntü mü yok? Kabloyu ekran kartına taktığından emin misin anakarta takarsan görüntü gelmez

gamebooster, da3 kasası işte bro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

olmuyor inatla . "🎶Doktor bul derdime bir çare" .d
Bende 3600 lü olan var ne lazım sana fotomu atayım

Buyur

Ekler

• 1600286999623377339146202414771.jpg
    1600286999623377339146202414771.jpg
    1.9 MB · Hit: 36
@Ahmetw0w arkadaşın da öyle oluyordu

Kanka bütün kabloları tekrar kontrol et ramlerin yerine oturduğundan emin ol ardından kabloyu ekran kartına takıp tekrar dene

Geri