Da-3 Sistemi olanlar bakın bi

Adam bence başlarım böyle işe dedi yattı. 25 dakikadır ses olmaması hayra alamet değil.

o kabloyu yeni açtım bağlamıştıim ikisini birbirine ondanmi olmuyor diye açtım şimdi hala olmuyor
Kardeşim kablonun o ucundaki plastik toplayıcılar varyakoyu siyah bant gibi olanlar. onları bağlantı ucundan uzaklaştır. onlar yüzünden kablo eğilmediği için kapanmıyor. Geçirdiğin deliklerle alakalı bi durum değil.

Allahım ben istanbulda değilim şimdi haftaya benim kasa gelince kırık, bozuk vs gelirse ciddili kafayı yerim heralde.

Beyler bu arada ben de sistem topluyorum da daha kasa ile işlemci kaldı onları da bu hafta halledicem inş. Deee bi sorum var toplayabilirim ben bunu değil mi :D Hiç kasa toplamadım ama çokk defa laptop açık her parçasını temizleyip geri birleştirdim. Masaüstü pc hiç kurcalamamıştım. Var mıdır böyle şu video bilmeyen insana bile hemen öğretir dedğiniz sistem toplama rehberi videosu?

Beyler bu arada ben de sistem topluyorum da daha kasa ile işlemci kaldı onları da bu hafta halledicem inş. Deee bi sorum var toplayabilirim ben bunu değil mi :D Hiç kasa toplamadım ama çokk defa laptop açık her parçasını temizleyip geri birleştirdim. Masaüstü PC hiç kurcalamamıştım. Var mıdır böyle şu video bilmeyen insana bile hemen öğretir dedğiniz sistem toplama rehberi videosu?
Hızlı toplayamazsın ama youtubedan detaylı videoları var izlersen toplarsın bir sıkıntı olmadan. Abdullah abininde var diye biliyorum eski videolarında

Beyler bu arada ben de sistem topluyorum da daha kasa ile işlemci kaldı onları da bu hafta halledicem inş. Deee bi sorum var toplayabilirim ben bunu değil mi :D Hiç kasa toplamadım ama çokk defa laptop açık her parçasını temizleyip geri birleştirdim. Masaüstü PC hiç kurcalamamıştım. Var mıdır böyle şu video bilmeyen insana bile hemen öğretir dedğiniz sistem toplama rehberi videosu?
Donanım arşivi detaylı toplama rehberleri ve technopat'ın sistem toplama videolarını izleyebilirsin

Geri