Mustafa_ 80+ Silver Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 2,067 Reaksiyon skoru 998 17 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #183 Erol Aksu yazmış: Windowsu windows update ile mi güncelledin ne yaptın? Ayrıca monitörün hz ayarı mı değişmiyor yoksa sen mi bulamadın? Devamı için tıklayın... ben bulamadım sanırım arıyorum şuan
Erol Aksu yazmış: Windowsu windows update ile mi güncelledin ne yaptın? Ayrıca monitörün hz ayarı mı değişmiyor yoksa sen mi bulamadın? Devamı için tıklayın... ben bulamadım sanırım arıyorum şuan
Erol Aksu 80+ Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 422 Reaksiyon skoru 260 17 Eylül 2020 #184 Mustafa_ yazmış: ben bulamadım sanırım arıyorum şuan Devamı için tıklayın... Kanka ilk soruyu da cevaplar mısın? Çözünürlük kısmına gel, gelişmiş ayarlar tarzı bir şey olacak onu aç ordan monitöre gel hz değeri oradadır.
Mustafa_ yazmış: ben bulamadım sanırım arıyorum şuan Devamı için tıklayın... Kanka ilk soruyu da cevaplar mısın? Çözünürlük kısmına gel, gelişmiş ayarlar tarzı bir şey olacak onu aç ordan monitöre gel hz değeri oradadır.
Mustafa_ 80+ Silver Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 2,067 Reaksiyon skoru 998 17 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #185 Erol Aksu yazmış: Windowsu windows update ile mi güncelledin ne yaptın? Ayrıca monitörün hz ayarı mı değişmiyor yoksa sen mi bulamadın? Devamı için tıklayın... Dirket ayarlardan windows uptade ile guncelledim
Erol Aksu yazmış: Windowsu windows update ile mi güncelledin ne yaptın? Ayrıca monitörün hz ayarı mı değişmiyor yoksa sen mi bulamadın? Devamı için tıklayın... Dirket ayarlardan windows uptade ile guncelledim