Neler Yeni

Da-4 sistem siparis edenler dayanışma/son durum neler ??

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
PUBG oynamadığım için bilmiyorum 50 çok mu kötü?
Eğer lite değilse pubg ultra ayalarda gayet güzel bir fps, fan ayarlarını %60 veya 50 kullanıma çıkartırsa sıcaklıklar da düşer arkadaşın

Grambel16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
E.Y
Ayın 25inde verdiğim siparişim bugün tarafıma teslim oldu, soyle ki montaj gerektiren kasa ve bileşenleri geldi,
Montaj gerektirmeyen monitör gelmedi, gigabyte g27f 144hz modelini satın aldım, onunda kargo talebini sisteme girmişler fakat kargoya teslim etmemişler, işçilik vs beğendim fakat tezatlık hususuna anlam veremedim, montaj gerektiren geldi gerektirmeyen gelmedi, yanında 1 adet kulaklık standı ve kupa hediyesiyle gelmiş, bilginize

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Ayın 25inde verdiğim siparişim bugün tarafıma teslim oldu, soyle ki montaj gerektiren kasa ve bileşenleri geldi,
Montaj gerektirmeyen monitör gelmedi, gigabyte g27f 144hz modelini satın aldım, onunda kargo talebini sisteme girmişler fakat kargoya teslim etmemişler, işçilik vs beğendim fakat tezatlık hususuna anlam veremedim, montaj gerektiren geldi gerektirmeyen gelmedi, yanında 1 adet kulaklık standı ve kupa hediyesiyle gelmiş, bilginize
Hocam ne zaman verirler monitörünüzü kargoya bilginiz var mı belki öğrenmişsinizdir diye soruyorum? Ben de aynı durumdayım çünkü. Ve şu an benim kargo takipten baktığım zaman saat öğlen 16.02’den beri ANKARA HUB ŞUBEYE GÖNDERİLDİ. Yazıyor, herhangi bir güncelleme olmamış bu saate kadar sizde de öyle miydi acaba ?

Grambel16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
E.Y
Hocam ne zaman verirler monitörünüzü kargoya bilginiz var mı belki öğrenmişsinizdir diye soruyorum? Ben de aynı durumdayım çünkü
O zaman şöyle solim 1saat kadar hatta bekleyip temsilci Merve hanıma bağlandım, hassas ürün kategorisine girdiği için farklı araçla alım yapmaları gerekmiş, bizimgibi çok kişi olduğunu dile getirdi hatta bugün yani salı diye konuşuldu kargoya teslim hususu için ama, inanmak istesem de zor Oluyor yarın 2 gibi kargo haraketi i kontrol eder sizede bilgi veririm

Ekler

• Screenshot_2020-12-08-12-46-53-606_lockscreen.jpg
    Screenshot_2020-12-08-12-46-53-606_lockscreen.jpg
    178.7 KB · Hit: 31

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
O zaman şöyle solim 1saat kadar hatta bekleyip temsilci Merve hanıma bağlandım, hassas ürün kategorisine girdiği için farklı araçla alım yapmaları gerekmiş, bizimgibi çok kişi olduğunu dile getirdi hatta bugün yani salı diye konuşuldu kargoya teslim hususu için ama, inanmak istesem de zor Oluyor yarın 2 gibi kargo haraketi i kontrol eder sizede bilgi veririm
Tamamdır hocam sağolun

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
@reaxugo tam itopyadan beklenecek hareket. Bizimde monitör gelmeyecek bak göreceğiz

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
53 dk ne reis sizin işinizde zor

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Volkan Günaçtı
image.jpg
image.jpg

Valla kargolar geldi kurulumunu yapıcam hediye stand ve bardak gelmiş süper valla

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ahmet Aydın

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Valla kargolar geldi kurulumunu yapıcam hediye stand ve bardak gelmiş süper valla
Birde şeyi sorucam ürünü nasıl aldın kontrol ettinmi
Mesaj otomatik birleştirildi:

9xkcickcokcidfk9gkg atın. Attım, bir gün sonra ürün falan hazırlandı montaj yapıldı :D :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

motorun mödeli ney xd
x

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln