Neler Yeni

DA-C2 ve Anksiyetemin yükselmesi üzerine bir alıntı

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Onur
Tek tek toplamak varken hazır sistem alanları anlamıyorum. Tek tek daha premium ve daha iyi parçalarla daha iyi sistemler topalanabiliyor aynı paralara. Hazır sistemlerde A520den B550ye geçerken 1200 1300 lira fark veriliyor çok komik ve absürt. İmkanınız varsa tek tek toplayın arkadaşlar.
Hazır sistemler çoğunluğu hepsi değil tek tek toplamayla o fiyatlara gelmiyor.
Bu çıkan sistemi tek tek toplandığında ilk çıkan indirimli halini alamazsın

Firmayla alakalı durumlar olabiliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,204
İsim
Murat Orhan
Hazır sistemler çoğunluğu hepsi değil tek tek toplamayla o fiyatlara gelmiyor.
Bu çıkan sistemi tek tek toplandığında ilk çıkan indirimli halini alamazsın

Firmayla alakalı durumlar olabiliyor
Yukarıda yazdıklarımı okudun mu acaba İlk çıkan indirimli halleri kar marjı koyulmayıp 200 300 stoklu olarak satılıyor ki bu tarz sistemler 6 ay 1 yılda bir geliyor genelde. Benim bahsettiğim indirimsiz şekilde alabildikleriniz. Burada ki DA-C2'de indirimsizden baz alındığı için bu şekilde yazdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve hocam işine karışmıyoeum yanlış anlama 200 daha koymak zorundayız soğutucuyu unuttuk. O da 14900 küsür yapar 😄
Soğutucuyu ben yollarım yav ne olacak. evde 10 15 tane var :D 5600 için 200 koymaktansa 200e kule tipi almak daha mantıklı ayrıca
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve hocam işine karışmıyoeum yanlış anlama 200 daha koymak zorundayız soğutucuyu unuttuk. O da 14900 küsür yapar 😄
Gerekirse kasayı veya psuyu kötüleştirir ya da ssdyi düşürür yine aynı benzer fiyatlara getirilebilir orası kolay iş

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,539
Üyeler
166,558
Son üye
jlhkhşkhkş
Top Bottom