GENÇER den aldığım DA-C4 SAPPHIRE PULSE AMD Radeon™ RX 7600 8GB ekran kartlı sistemine win 11 yükledim ve sistemi çalıştırdım bugün valorant indirdim girmeye çalıştığımda Van 9003 hatası aldım YouTube den araştırmam sonucunda bunun için bios üzerinden güncelleme yapmam gerektiğini gördüm bios a girip csm ayarını kapattım ve bilgisayar görüntü vermemeye başladı kapatıp açıyorum problemim değişmiyor araştırmam istinaden technopat YouTube kanalının yayınlamış olduğu
bu videoya denk geldim ve videodaki açılmama sorunu yaşıyorum çözüm için 2 yol olduğunu ve bunlardan birinin UEFI destekli bir ekran kartı takıp sistemi açıp bios u eski ayarlarına getirmek olduğunu öğrendim sisteme nvidia gtx1660 s ekran kartı taktım fakat sistemim yine açılmadı 2.yol ise ana kartı garantiye göndermek olduğunu söylüyor eğer bu anakart ta win 11 yükleyince böyle bir problem varsa Abdullah abi bu anakart ve ekran kartı kombinasyonunu neden satıyor böyle bi sorundan haberleri yoksa artık var!!!!
Benim burada kullanıcı olarak herhangi bir hatam yok ha diceksiniz ki sisteme win 10 yükleseydin.
Ben nereden bileyim win 11 de böyle bir sorun yaşayacağımı ha zaten Gencer den bilgisayar gelince yaşadığım ilk sorun bu değil Di ilk sorun bilgisayarın açma butonu reset butonu ve fanlarının butonlarının olduğu pin leri montaj ekibi yanlış takmış bilgisayarımı ilk etapta açamadım
2.problem kasanın egzoz fanın ışıklandırma çalışıyor fakat öndeki 3 fanının ışıklandırması çalışmıyor.
O kadar hayalle aldığım sistemde böyle saçma sorunlar yaşamak hem şevkimi kırıyor hemde GENÇER e olan güveni sarsıyor.
Umarım bu yazdığımı yetkililerden birisi görür de şu an bilgisayarımın açılma ama ekrana herhangi bir görsel getirmeme problemime çözüm bulur.
Çözüm anakart garantiye göndermek ise gönderirim.
Kasa ön üçlü fan grubunun aydınlatmasının çalışmaması ile ilgili de görüşebilirsek sevinir.
Bir başka eksiklik ise power supply kutusu ve kablosu gelmedi
Tabi ilk etapta cihazımı anakart problemimi çözmemiz gerek
Benim burada kullanıcı olarak herhangi bir hatam yok ha diceksiniz ki sisteme win 10 yükleseydin.
Ben nereden bileyim win 11 de böyle bir sorun yaşayacağımı ha zaten Gencer den bilgisayar gelince yaşadığım ilk sorun bu değil Di ilk sorun bilgisayarın açma butonu reset butonu ve fanlarının butonlarının olduğu pin leri montaj ekibi yanlış takmış bilgisayarımı ilk etapta açamadım
2.problem kasanın egzoz fanın ışıklandırma çalışıyor fakat öndeki 3 fanının ışıklandırması çalışmıyor.
O kadar hayalle aldığım sistemde böyle saçma sorunlar yaşamak hem şevkimi kırıyor hemde GENÇER e olan güveni sarsıyor.
Umarım bu yazdığımı yetkililerden birisi görür de şu an bilgisayarımın açılma ama ekrana herhangi bir görsel getirmeme problemime çözüm bulur.
Çözüm anakart garantiye göndermek ise gönderirim.
Kasa ön üçlü fan grubunun aydınlatmasının çalışmaması ile ilgili de görüşebilirsek sevinir.
Bir başka eksiklik ise power supply kutusu ve kablosu gelmedi
Tabi ilk etapta cihazımı anakart problemimi çözmemiz gerek
Son düzenleme: