ne yapacaksın?Bendede aynı sorun var çözemedim
Bilmiyorumne yapacaksın?
gençer gaming her işini sakat yapmış. tek ram var neyse dedik sonra 32gb kolay yükselir dedik ama pc bile açılmıyorDostum bu arada senin sistemde neden tek ram var
bende çözülmediArkadaşlar çözüme ulaşabilen var mı?, benim sistem hala hazırlanıyor bugün 8. iş günü
@Abdullah Hacıgül bu artık firmanın büyük ayıbıdır adamların vebaline giriyor GençerGaming, bu adamların hakkının savunulması gerekiyor.gençer gaming her işini sakat yapmış. tek ram var neyse dedik sonra 32gb kolay yükselir dedik ama pc bile açılmıyor
Diğer konuda arkadaşa yazdığım o yazıdaki aynı şeyi eksiksiz yaptın mı? Parçaları yerine tam oturttuğundan eminsin dimi? Çıt çıt ses gelecek.Sistem geldi ekran kartını taktım kabloyu da ekran kartına taktım fanlar dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor ne yapmam gerek?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fikri olan yardım edebilir mi?
her yere başvurdumAdamlar tek kanal Ram mi takmış?
@Abdullah Hacıgül bu artık firmanın büyük ayıbıdır adamların vebaline giriyor GençerGaming, bu adamların hakkının savunulması gerekiyor.
Dostum THH ye başvuru yap neden tek kanal kullanasın ki daha düşük fps alacaksın, hakkını yiyorlar.
Evet dediğin şeyleri harfi harfine yaptım. Parçaları da tam oturttum her şeyden eminim.Diğer konuda arkadaşa yazdığım o yazıdaki aynı şeyi eksiksiz yaptın mı? Parçaları yerine tam oturttuğundan eminsin dimi? Çıt çıt ses gelecek.
BIOS'u dediğim şekilde tekrardan sıfırla bu sefer RAM'lerinin yerini değiştirip tak bakalım.her yere başvurdum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet dediğin şeyleri harfi harfine yaptım. Parçaları da tam oturttum her şeyden eminim.