Neler Yeni

Çözüldü✓ DA-C6 SİSTEM GÖRÜNTÜ GELMİYOR

hikoo

80+ Bronze
Muhtemelen ekran kartin fabrikasyon cikisli hatali, tekrar gonderip teknik servisin bakmasi lazim. O da 1 ayi bulur

bluur

80+
Arkadaşlar çözüme ulaşabilen var mı?, benim sistem hala hazırlanıyor bugün 8. iş günü

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
İşiniz gençere kaldıysa vay halinize. Kolaylıklar dilerim, ucuz etin yahnisi hesabı

Farway

80+ Silver
Adamlar tek kanal Ram mi takmış?
gençer gaming her işini sakat yapmış. tek ram var neyse dedik sonra 32gb kolay yükselir dedik ama pc bile açılmıyor
@Abdullah Hacıgül bu artık firmanın büyük ayıbıdır adamların vebaline giriyor GençerGaming, bu adamların hakkının savunulması gerekiyor.
Dostum THH ye başvuru yap neden tek kanal kullanasın ki daha düşük fps alacaksın, hakkını yiyorlar.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,923
İsim
Emre Zengin
Sistem geldi ekran kartını taktım kabloyu da ekran kartına taktım fanlar dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyor ne yapmam gerek?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fikri olan yardım edebilir mi?
Diğer konuda arkadaşa yazdığım o yazıdaki aynı şeyi eksiksiz yaptın mı? Parçaları yerine tam oturttuğundan eminsin dimi? Çıt çıt ses gelecek.

kemalöz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Kemal Öz
Adamlar tek kanal Ram mi takmış?
@Abdullah Hacıgül bu artık firmanın büyük ayıbıdır adamların vebaline giriyor GençerGaming, bu adamların hakkının savunulması gerekiyor.
Dostum THH ye başvuru yap neden tek kanal kullanasın ki daha düşük fps alacaksın, hakkını yiyorlar.
her yere başvurdum

Diğer konuda arkadaşa yazdığım o yazıdaki aynı şeyi eksiksiz yaptın mı? Parçaları yerine tam oturttuğundan eminsin dimi? Çıt çıt ses gelecek.
Evet dediğin şeyleri harfi harfine yaptım. Parçaları da tam oturttum her şeyden eminim.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,923
İsim
Emre Zengin
her yere başvurdum

Evet dediğin şeyleri harfi harfine yaptım. Parçaları da tam oturttum her şeyden eminim.
BIOS'u dediğim şekilde tekrardan sıfırla bu sefer RAM'lerinin yerini değiştirip tak bakalım.

Top Bottom