DA forum adminleri hakkında ne dusunuyorsunuz

Maykıl

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,703
Amacim kotulemek degil fikirlerimi soylemek fikirleri ogrenmek
Ben adminlerin bazilarinin cok hassas (kucuk yanlislara fln direk uyari) bazi adminlerinde tam esnek (kotu degil sadece kucuk yanlislara kizmayan) oldugunu dusunuyorum cok dengesiz bence ya cok hassas yada biraz daha esnek olmali herkes boyle olunca sacma oluyor sansina kim denk gelirse gibi

Onların ben bullugunu yerim

Tam olması gerektiği gibi. Hatta bir çok şeyi alttan alıyorlar. Üyeleri olabildiğince uzaklaştırmadan en düşük cezayı vermeye çalışıyorlar.
Adil, insaflı, merhametliler.

Gayet yerinde, iyiler.

Gene iyi davranıyorlar ben admin olsam kafadan 2-3 perma var

Kişisinden kişisine göre değişir. Kerem ve Mert'in yaptığı yöneticiliği beğeniyorum.
Emir'i katmadım çünkü foruma girdiği yok. :D
++
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sey hatirliyorum şahsa kufur olmadigi surece uyari atmiyoruz gibi birsey mehmet abi yazmisti sanirim o devam etseydi guzel olurdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMG_20220603_143139.jpg

Mesela bunu bir üye yazsa uyari yerdi bence sacma

Son düzenleme:
Bir sorum olduğunda mesaj atıyorum dönüş yapıyorlar. Ama çözüm için uğraşmayan birisi de var içlerinde isim vermeyim.
Genel olarak bir şikâyetim yok.

Böyle konuları genelde sevmem çünkü ayrım oluyor ve bu diğer kişiyi anlık bir üzüntüye uğrattığı oluyor.
Hepsinin emeğine sağlık ama Toybox çok farklı bir moderatördü. Mesajını profilimde sile sile bana 1 dakikalık ceza atmıştı güldürmüştü. 👑
1654448387020.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,501
Üyeler
189,852
Son üye
ZoneMasteR
Geri