The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
@Mehmet Yılmaz (Adam) kazandı
Sayın Realhas the Great,Kazanmasakta %10 luk seçmen kitlemiz var. 2. turda seçimin kaderini biz belirleyeceğiz. Cenneti vaat etmesekde cehennemin kapılarını kapatacağız.
Başkanım sanırım @Emmree ile ittifaktayız. Emir beye @𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦 beye de çağrı yaptım. 2. turda kazanacağız.%50yi geçen yok nası gazanıyo beler sandıkları derg edmen guzum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Daha 2. tura kalacak adaylar belli değilken bu konuları konuşmanın erken olduğunu düşünüyoruz. 2. tura kalan adaylar belli olduğu zaman partideki arkadaşlarımızla ve seçmen kitlemizle fikir alışverişi yaparak kararımızı açıklarız.Sayın Realhas the Great,
Genel Başkanımız B1L0 adına siz ve Genel Başkan Emir Aydın'ı ittifaka davet ediyorum.
Mehmet Yılmaz'a desteğimi açıklamaya karar verdim. Karşı taraf Technopat'a çalışıyor. (Plana sadık kal…)katılıyon mu? bir seçmen bir seçmendir
Dediğim gibi. Birleşe birleşe kazanacağız!Daha 2. tura kalacak adaylar belli değilken bu konuları konuşmanın erken olduğunu düşünüyoruz. 2. tura kalan adaylar belli olduğu zaman partideki arkadaşlarımızla ve seçmen kitlemizle fikir alışverişi yaparak kararımızı açıklarız.
Mehmet Yılmaz'a desteğimi açıklamaya karar verdim. Karşı taraf Technopat'a çalışıyor. (Plana sadık kal…)
Alçakça FETÖ taktikleriyle yapılmış bir montaj görüyoruz. Bu kadar mı düştünüz? (Plana sadık kal…)
Desteğimizi 2 kutu cino karşılığı vermeye karar verdik 2 kutu cinoyu kim verirse ona destek açıklayacağız.Dediğim gibi. Birleşe birleşe kazanacağız!
Desteğimizi 2 kutu cino karşılığı vermeye karar verdik 2 kutu cinoyu kim verirse ona destek açıklayacağız.
Maalesef tüm kazancımız parti içi giderlere gidiyor. Mehmet Yılmaz iktidarı ekonomiyi altüst ederek DAL (Donanım Arşivi Lirası)'nın değer kaybetmesine neden olmuştur.Desteğimizi 2 kutu cino karşılığı vermeye karar verdik 2 kutu cinoyu kim verirse ona destek açıklayacağız.
Bir sdnl olmuş 21 dal. Bir tpl olmuş 22 dal. Bu zamanda forum kurulmaz.Maalesef tüm kazancımız parti içi giderlere gidiyor. Mehmet Yılmaz iktidarı ekonomiyi altüst ederek DAL (Donanım Arşivi Lirası)'nın değer kaybetmesine neden olmuştur.