Sadece başlıklara önem veriliyor.Dalgınlık olmuş hocam kusura bakmayın . Çok katı olsun demiyorum en azından yazım kuralları ile ilgili bir kural olması şart bence. Dediğim gibi katı olmasına gerek yok .
Sadece başlıklara önem veriliyor.Dalgınlık olmuş hocam kusura bakmayın . Çok katı olsun demiyorum en azından yazım kuralları ile ilgili bir kural olması şart bence. Dediğim gibi katı olmasına gerek yok .
Nerden buldunuz hocam beni . Mevzuya dalmak lafın gelişi görüşlerinizi belirtin diye öyle yazdım yanlış anlaşılmasın .Alıntıyı görüntüle
Hayır forumu eleştirebilirsin eyvallah da. Mevzuya dalalım nedir? Ayrıca burnunun dikine giden insanla muhattap olmazsın olur biter. Bu forumda öyle tip çok yok.
Ben seni bulmadım sen kendini ifşa etmişsin, ayrıca de/da bağlacının yazımında da hata yapıyorsun. Technopat'ta gördüm.Nerden buldunuz hocam beni . Mevzuya dalmak lafın gelişi görüşlerinizi belirtin diye öyle yazdım yanlış anlaşılmasın .
Ne demeye çocuk la bunu yazan benim ben kendi görüşümü savundum bana göre b350 b450 den eski bi kart adam akıllı haddini bilerek konuşEvet Technopat Sosyal üyesi olarak bu forum hakkındaki görüşlerimi ve önerilerimi bildirmek isterim.
1-) Bence yazım kurallarıya ilgili bir kural gelmeli çoğu kişinin dediği anlaşılmıyor. Hani Technopat'ta olan kadar katı değil ama yine de gelmeli böylece daha rahat ve düzenli bir görüntü oluşur.
2-) Forumda cidden kanser bir kitle dolanıyor çok inatçı ve bilgisiz olanlar var geçen birine rastladım adam diyor ki (bence çocuk) Intel bir sistem var iyi mi sizce diye sormuş arkadaş sistemde B365 serisi Asus bir anakart var. Cevap şu;
Sistem uyumsuz B serisi anakartlar Intel ile uyumsuzdur işlemciyi ''DAHA UCUZ OLAN 3700X'' ile değişmeni ve anakartını B450 yapmanı öneririm B350'ler eskidi. Yani çıldırtıyorlar insanı madem bilgin yok bari yorum yapma.
3-) Bir markanın ya da ürünün kötü olduğunu savunursan hemen toplanıyorlar inadına savunuyorlar o kadar kanıt veriyorsun yok bu da değişik.
Buraya yazılacak daha çok şey var ama burada kesmek istiyorum çünkü bu konu bitmez. Ha açılacak mı? Orası da belli değil. Burada karşı çıkan çok olacaktır ona da eminim kesinlikte taraf turma gibi durumum yok Technopat'tan geldim diye. 2 forumun da aktif üyesi olacağım yani gelmiş bize Technopat'ı savunuyor demeyin .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an öğrendim ki konular denetlenmiyor . Konuların da moderatör ekibi oluşturulup denetlenmesi gerek .
Biz senin gibi insanlarıda biliriz adam ol işk önce kimseden bi konu hakkında iyi değilsen o kişiyi eleştiremezsin şikayet edicem siziEvet Technopat Sosyal üyesi olarak bu forum hakkındaki görüşlerimi ve önerilerimi bildirmek isterim.
1-) Bence yazım kurallarıya ilgili bir kural gelmeli çoğu kişinin dediği anlaşılmıyor. Hani Technopat'ta olan kadar katı değil ama yine de gelmeli böylece daha rahat ve düzenli bir görüntü oluşur.
2-) Forumda cidden kanser bir kitle dolanıyor çok inatçı ve bilgisiz olanlar var geçen birine rastladım adam diyor ki (bence çocuk) Intel bir sistem var iyi mi sizce diye sormuş arkadaş sistemde B365 serisi Asus bir anakart var. Cevap şu;
Sistem uyumsuz B serisi anakartlar Intel ile uyumsuzdur işlemciyi ''DAHA UCUZ OLAN 3700X'' ile değişmeni ve anakartını B450 yapmanı öneririm B350'ler eskidi. Yani çıldırtıyorlar insanı madem bilgin yok bari yorum yapma.
3-) Bir markanın ya da ürünün kötü olduğunu savunursan hemen toplanıyorlar inadına savunuyorlar o kadar kanıt veriyorsun yok bu da değişik.
Buraya yazılacak daha çok şey var ama burada kesmek istiyorum çünkü bu konu bitmez. Ha açılacak mı? Orası da belli değil. Burada karşı çıkan çok olacaktır ona da eminim kesinlikte taraf turma gibi durumum yok Technopat'tan geldim diye. 2 forumun da aktif üyesi olacağım yani gelmiş bize Technopat'ı savunuyor demeyin .
Şu an öğrendim ki konular denetlenmiyor . Konuların da moderatör ekibi oluşturulup denetlenmesi gerek .
biz burda bir aile gibiyiz ve bence DA FORUM tüm forumlardan daha iyidir DA tüm sistem kanallarından daha iyidir.Evet Technopat Sosyal üyesi olarak bu forum hakkındaki görüşlerimi ve önerilerimi bildirmek isterim.
B365 anakart Intel uyumlu değil mi şimdi? B365 Intel tarafında en yeni olan chipset. B450 daha yeni eyvallah ama B350 AMD B365 Intel'dir dostum araştırmanı öneririm.Ne demeye çocuk la bunu yazan benim ben kendi görüşümü savundum bana göre b350 b450 den eski bi kart adam akıllı haddini bilerek konuş
Bide madem bu kadar yazımla ilgili konuşuyorsun git türkce hocası ol adam şimdi alışmıştır ı yerine i kullanmaya ç yerine c kullanmaya bazılarının eli büyüktür klavyede rahat yazamaz bunlarla birlikte onları aşağılama herkes haddini bildikçe yazma özgürlüğüne sahiptirEvet Technopat Sosyal üyesi olarak bu forum hakkındaki görüşlerimi ve önerilerimi bildirmek isterim.
Dediğim gibi foruma ya da kanala karşı bir kinim yok sadece görüşlerim bunlar. Technopat'ta da sadece görüşlerini paylaşmaları için (moderatör ekibiyle) çağırdım.biz burda bir aile gibiyiz ve bence DA FORUM tüm forumlardan daha iyidir DA tüm sistem kanallarından daha iyidir.
kesin öyledirDediğim gibi foruma ya da kanala karşı bir kinim yok sadece görüşlerim bunlar. Technopat'ta da sadece görüşlerini paylaşmaları için (moderatör ekibiyle) çağırdım.
Mademki donanım hakkında bu kadar biliyorsunuz hocam neden peki kendi yetkinizle sizde sayfa oluşturmuyorsunuz ha ? Orda b350 demişti ben o yüzden b350 eski kalmış b450 ile değiştir demiştimB365 anakart Intel uyumlu değil mi şimdi? B365 Intel tarafında en yeni olan chipset. B450 daha yeni eyvallah ama B350 AMD B365 Intel'dir dostum araştırmanı öneririm.
Ne demeye çocuk la bunu yazan benim ben kendi görüşümü savundum bana göre b350 b450 den eski bi kart adam akıllı haddini bilerek konuş
Biz senin gibi insanlarıda biliriz adam ol işk önce kimseden bi konu hakkında iyi değilsen o kişiyi eleştiremezsin şikayet edicem sizi
İnstagramın varmı dostum daha güzel şikayet edebilirim