Neler Yeni

DA Forum Hakkındaki Görüşlerim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Bobo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
A
Dalgınlık olmuş hocam kusura bakmayın :D. Çok katı olsun demiyorum en azından yazım kuralları ile ilgili bir kural olması şart bence. Dediğim gibi katı olmasına gerek yok :).
Sadece başlıklara önem veriliyor.

T.P.G.

80+ Titanium
Alıntıyı görüntüle

Hayır forumu eleştirebilirsin eyvallah da. Mevzuya dalalım nedir? Ayrıca burnunun dikine giden insanla muhattap olmazsın olur biter. Bu forumda öyle tip çok yok.
Nerden buldunuz hocam beni :D. Mevzuya dalmak lafın gelişi görüşlerinizi belirtin diye öyle yazdım yanlış anlaşılmasın :).
Mesaj otomatik birleştirildi:

Foruma karşı bir kinim yok yani aksine çok iyi bir yer olabileceğini düşünüyorum ancak bazı şeylerin düzeltilmesi gerekli ''BENCE''.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Nerden buldunuz hocam beni :D. Mevzuya dalmak lafın gelişi görüşlerinizi belirtin diye öyle yazdım yanlış anlaşılmasın :).
Ben seni bulmadım sen kendini ifşa etmişsin, ayrıca de/da bağlacının yazımında da hata yapıyorsun. Technopat'ta gördüm.

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Evet Technopat Sosyal üyesi olarak bu forum hakkındaki görüşlerimi ve önerilerimi bildirmek isterim.
1-) Bence yazım kurallarıya ilgili bir kural gelmeli çoğu kişinin dediği anlaşılmıyor. Hani Technopat'ta olan kadar katı değil ama yine de gelmeli böylece daha rahat ve düzenli bir görüntü oluşur.
2-) Forumda cidden kanser bir kitle dolanıyor çok inatçı ve bilgisiz olanlar var geçen birine rastladım adam diyor ki (bence çocuk) Intel bir sistem var iyi mi sizce diye sormuş arkadaş sistemde B365 serisi Asus bir anakart var. Cevap şu;
Sistem uyumsuz B serisi anakartlar Intel ile uyumsuzdur işlemciyi ''DAHA UCUZ OLAN 3700X'' ile değişmeni ve anakartını B450 yapmanı öneririm B350'ler eskidi. Yani çıldırtıyorlar insanı madem bilgin yok bari yorum yapma.
3-) Bir markanın ya da ürünün kötü olduğunu savunursan hemen toplanıyorlar inadına savunuyorlar o kadar kanıt veriyorsun yok bu da değişik.
Buraya yazılacak daha çok şey var ama burada kesmek istiyorum çünkü bu konu bitmez. Ha açılacak mı? Orası da belli değil. Burada karşı çıkan çok olacaktır ona da eminim kesinlikte taraf turma gibi durumum yok Technopat'tan geldim diye. 2 forumun da aktif üyesi olacağım yani gelmiş bize Technopat'ı savunuyor demeyin :).

Şu an öğrendim ki konular denetlenmiyor :(. Konuların da moderatör ekibi oluşturulup denetlenmesi gerek :(.
Ne demeye çocuk la bunu yazan benim ben kendi görüşümü savundum bana göre b350 b450 den eski bi kart adam akıllı haddini bilerek konuş

Evet Technopat Sosyal üyesi olarak bu forum hakkındaki görüşlerimi ve önerilerimi bildirmek isterim.
1-) Bence yazım kurallarıya ilgili bir kural gelmeli çoğu kişinin dediği anlaşılmıyor. Hani Technopat'ta olan kadar katı değil ama yine de gelmeli böylece daha rahat ve düzenli bir görüntü oluşur.
2-) Forumda cidden kanser bir kitle dolanıyor çok inatçı ve bilgisiz olanlar var geçen birine rastladım adam diyor ki (bence çocuk) Intel bir sistem var iyi mi sizce diye sormuş arkadaş sistemde B365 serisi Asus bir anakart var. Cevap şu;
Sistem uyumsuz B serisi anakartlar Intel ile uyumsuzdur işlemciyi ''DAHA UCUZ OLAN 3700X'' ile değişmeni ve anakartını B450 yapmanı öneririm B350'ler eskidi. Yani çıldırtıyorlar insanı madem bilgin yok bari yorum yapma.
3-) Bir markanın ya da ürünün kötü olduğunu savunursan hemen toplanıyorlar inadına savunuyorlar o kadar kanıt veriyorsun yok bu da değişik.
Buraya yazılacak daha çok şey var ama burada kesmek istiyorum çünkü bu konu bitmez. Ha açılacak mı? Orası da belli değil. Burada karşı çıkan çok olacaktır ona da eminim kesinlikte taraf turma gibi durumum yok Technopat'tan geldim diye. 2 forumun da aktif üyesi olacağım yani gelmiş bize Technopat'ı savunuyor demeyin :).

Şu an öğrendim ki konular denetlenmiyor :(. Konuların da moderatör ekibi oluşturulup denetlenmesi gerek :(.
Biz senin gibi insanlarıda biliriz adam ol işk önce kimseden bi konu hakkında iyi değilsen o kişiyi eleştiremezsin şikayet edicem sizi

dert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Akhverdi Garajaev
Instagram
https://www.instagram.com/wxakh/?hl=tr
Twitter
akhverdi
Facebook
haqverdi.qaracayev

biz burda bir aile gibiyiz ve bence DA FORUM tüm forumlardan daha iyidir DA tüm sistem kanallarından daha iyidir.

T.P.G.

80+ Titanium
Ne demeye çocuk la bunu yazan benim ben kendi görüşümü savundum bana göre b350 b450 den eski bi kart adam akıllı haddini bilerek konuş
B365 anakart Intel uyumlu değil mi şimdi? B365 Intel tarafında en yeni olan chipset. B450 daha yeni eyvallah ama B350 AMD B365 Intel'dir dostum araştırmanı öneririm.

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan

Bide madem bu kadar yazımla ilgili konuşuyorsun git türkce hocası ol adam şimdi alışmıştır ı yerine i kullanmaya ç yerine c kullanmaya bazılarının eli büyüktür klavyede rahat yazamaz bunlarla birlikte onları aşağılama herkes haddini bildikçe yazma özgürlüğüne sahiptir

T.P.G.

80+ Titanium
biz burda bir aile gibiyiz ve bence DA FORUM tüm forumlardan daha iyidir DA tüm sistem kanallarından daha iyidir.
Dediğim gibi foruma ya da kanala karşı bir kinim yok sadece görüşlerim bunlar. Technopat'ta da sadece görüşlerini paylaşmaları için (moderatör ekibiyle) çağırdım.

dert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Akhverdi Garajaev
Instagram
https://www.instagram.com/wxakh/?hl=tr
Twitter
akhverdi
Facebook
haqverdi.qaracayev
Dediğim gibi foruma ya da kanala karşı bir kinim yok sadece görüşlerim bunlar. Technopat'ta da sadece görüşlerini paylaşmaları için (moderatör ekibiyle) çağırdım.
kesin öyledir

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
B365 anakart Intel uyumlu değil mi şimdi? B365 Intel tarafında en yeni olan chipset. B450 daha yeni eyvallah ama B350 AMD B365 Intel'dir dostum araştırmanı öneririm.
Mademki donanım hakkında bu kadar biliyorsunuz hocam neden peki kendi yetkinizle sizde sayfa oluşturmuyorsunuz ha ? Orda b350 demişti ben o yüzden b350 eski kalmış b450 ile değiştir demiştim

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Çok çocukça davranıyorsun. Şikayet ette göreyim.

Biz senin gibi insanlarıda biliriz adam ol işk önce kimseden bi konu hakkında iyi değilsen o kişiyi eleştiremezsin şikayet edicem sizi

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kullanıcılar arasında marka fanatikliği/düşmanlığı çok fazla.
Araştırma yerine ezberlenmiş yorumlar da çok fazla.

Biri tavsiye istiyor; "şu şu şu kart şu şu şu şeyi destekler mi?"
O parçanın üreticisi kendi sitesinde açık açık bilgileri vermiş, sorulan sorunun cevabı "evet"
Ama yorumlarda "hayır onu desteklemiyor" - "o kart bunu desteklemiyor" vs. saçmalıyorlar.
Ya kartı üreten adamlar, kendi sitelerinde kartın bilgi kısmına tüm notları yazmış.
Sen neye dayanarak "hayır" diyebiliyorsun?

Bazıları da sırf mesaj/reaksiyon kasmak için konuları okumadan konuya girip çoğunluğun yazdıklarını tekrarlıyor.
Misal bugün gördüğüm bir olay;
Adamın biri parasını vermiş, sistem bileşenlerini almış, olay çoktan bitmiş.
Bunu da konu içerisinde açıkça yazarak bir kaç kez belirtmiş.
Diğeri gelip şey diyor; "o anakartı değiştir, işlemciyi de buna yükselt, biraz bütçe ile de şunu al" vs. sitelerden linkler falan atıyor.
Ya ... Güzel kardeşim ...
Önce bir oku be ...
Önce bir oku.

Zaman içerisinde bir şeyler düzelir diye umuyoruz.
Umarım daha da iyiye gider, gerçekten kaliteli bilgi paylaşımları yapılır.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,721
Üyeler
161,122
Son üye
Arthur41
Top Bottom