Neler Yeni

DA Forum Hangi Irktan?

DA Forum Hangi Irktan?

• Oy kullanan toplam üye
    235

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,543
İsim
Oğuz Oğuz
Hiç böyle bir konu açıldığını görmemiştim. Bakalım sonuçlar nasıl olacak?
Türküm.
%75 Türk
%25 Kürt

Anne tarafın Osmanlı Sarayı mutfağından.
Baba tarafı urfadan 1700'lü yıllarda göçe zorlanmış Ankara kürtleri.
Babaanne tarafı Türk.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
%75 Türk
%25 Kürt

Anne tarafın Osmanlı Sarayı mutfağından.
Baba tarafı urfadan 1700'lü yıllarda göçe zorlanmış Ankara kürtleri.
Babaanne tarafı Türk.
Bizim ana tarafı da zamanında Aydın'dan Adana gelmiş. Baba tarafı full Adana.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,246
İsim
Taha Efe
  • Beğen

EsdeathSama

80+ Bronze
Bulgar

• Beğen

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Lazız da uşağım desemde hiç lazcam yok arada bi şivem gayi olur u gadar

• Beğen

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
İsmi ismi.
Yunan ile Rum aynı şey değil mi?
Rum demek romalı demek. Roma bir millet yahut ırk ismi değildir. Ancak biz anadoluya diyar-ı rum demişiz. Sonra anadolu türkleştikten sonra balkanlara vs. rumeli demişiz. hatta islam kaynakları anadolu türk olmasına rağmen bazen diyar ı rum demeye devam etmiş. Burada ki rum dediğimiz kişilerin çoğu kendini yunan olarak tanımlıyor yunanca biliyor italyanca latince vs. bilmiyor. O yüzden yunanlar, ancak dna olarak italya yunanistandan daha fazla çıkıyor yüzde 60 italya 30 yunanistan gibi. velhasıl kelam kim hangi millettenim diyorsa ondandır.
TC nüfus cüzdanı olanların %10u anca aslen Türktür.
Ben de inanıyordum o anadolu yerlisiyiz falan ama hem tarihde hem y dna konusunda vs. bilgilendikten sonra bunun nasıl bir yalan olduğunu anladım. Arkadaşlar gözlerimiz çekik değil o zaman türk değiliz diye bir olay yok, bizler batı türkleriyiz oğuzlarız ve oğuzlar vs. kıpçaklar gibi değildi gözleri de çok çekik değildi. Bu konu hakkında ahmet taşağılı dinleyebilirsiniz. üstelik az nüfusla etnik olarak türkleştirmeden kültürel olarak türkleştirmemiz mantıksal olarak imkansız. ve bir diğer diyeceğim myheritage dna vs. çok sallama siteler. Adamlar direk yüzde 50 yunan basıyor. Artık türkü geçtim gürcü kökenli ardahanlı olan bir adam var mesela, direk yüzde 50 yunan ve italya yarım adası diye bir hat basmış. Ve o hat hep aynı şekilde ki bu imkansız gibi bir şey. Neyse daha güvenilir sitelerde kafkas ve gürcü kökenli olduğu gözüküyor ardahanlı arkadaşın. Bu konu hakkında detaylı bir yazı paylaşırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk yazanların çoğu safkan türk falan olduğunu sanıyor size kötü bir haberim var..
ben de bu türkçe de yabancı sözcükler var, türküm diyen herkes yüzde yüz türk değil bunları öğrendiğimde kendimi entelektüel sanıyordum neyseki 1 yıla geçiyor bu sendrom...
Safkan diye bir tabir YOK. sanki diğer milletler de safkan ırklara mensublar bir biz safkan türk değiliz gibi saçmalamayın.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ezim kürdim abi.

boomin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kerem Kul
Dedemin babasi Alman babamlar Çankırı doğumlu? Doğum ve 6 yaşına kadar Türingenliyim. Şuan 11 yıldır İzmir'de yaşıyorum. Yaşım 17, ben nereliyim :D?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,091
Üyeler
168,235
Son üye
BlackMamba59
Top Bottom