orkun
80+
Dahası
Hayırlı Olsun
hayırlı olsunSelamlar,
Öncelikle Abdullah HACIGÜL'e Mehmet YILDIZ ve İTOPYA firmasına donanım arşivi forum özel sistemi bana kazandırdığı için teşekkürlerimi iletiyorum. Evet ben halihazırda bir sistem topluyorum ama bu sistemi de kardeşimiz için aldık.
Mutluluğumuzu sizinle paylaşmak istedik
Son bir sorum var. Windows test sürümüyle mi geliyor ? :")Selamlar,
Öncelikle Abdullah HACIGÜL'e Mehmet YILDIZ ve İTOPYA firmasına donanım arşivi forum özel sistemi bana kazandırdığı için teşekkürlerimi iletiyorum. Evet ben halihazırda bir sistem topluyorum ama bu sistemi de kardeşimiz için aldık.
hayırlı olsun güle güle kullanSelamlar,
100₺ ücret karşılığında test+deneme sürümü+sürücü yüklemesi yapıyorlarSon bir sorum var. Windows test sürümüyle mi geliyor ? :")
Ben yanlış bilgilendirdim bu konuda, çok özür dilerim. 6100₺ ye geldi toplam100₺ ücret karşılığında test+deneme sürümü+sürücü yüklemesi yapıyorlar
Hayırlı olsun kardeşim ama kurup atmazsan içimizde kalırmış
Flash belleğe windows test sürümü kurup kendim halledeyim ben en iyisi. Sürücüleri hallederim zaten onda sıkıntı yok. Test şeyini bedavaya yapsalar güzel olurdu. Test etmeden çalışıp çalışmadığını bilmediğin ürünü neden satasın ki100₺ ücret karşılığında test+deneme sürümü+sürücü yüklemesi yapıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben yanlış bilgilendirdim bu konuda, çok özür dilerim. 6100₺ ye geldi toplam
Yorumlarınız için tekrardan teşekkürler