Hocam testten kastım toplayıp direkt vermiyorlar açıp bios ayarını yapıyorlar o şekilde teslim ediyorlar. Usb den test sürümü eklenip sürücüler halledilir.Flash belleğe windows test sürümü kurup kendim halledeyim ben en iyisi. Sürücüleri hallederim zaten onda sıkıntı yok. Test şeyini bedavaya yapsalar güzel olurdu. Test etmeden çalışıp çalışmadığını bilmediğin ürünü neden satasın ki
Bu tarz stoklu ürünler çıkıyor, maksimum 100-200 adet çıkıyor ama bazı mağazalarda 50 adet olup sitede 100 adet satılanda oluyor. Kampanyaları takip etmek gerekHayırlı olsun.keşke online satışa sunulsa 200-300 stok bizde aksak.6 K olmasada olur.7 K ya kadar okeyim
Bios ayarı ne ayarı yapıyorlar acaba merak ettim. 100tl çok bir şey değil büyük ihtimalle yaptırırım.Hocam testten kastım toplayıp direkt vermiyorlar açıp bios ayarını yapıyorlar o şekilde teslim ediyorlar. Usb den test sürümü eklenip sürücüler halledilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu tarz stoklu ürünler çıkıyor, maksimum 100-200 adet çıkıyor ama bazı mağazalarda 50 adet olup sitede 100 adet satılanda oluyor. Kampanyaları takip etmek gerek
100tl para mı ya amaaaan veririm geçerim. Siz ne ile ödeme yaptınız ? Ben kredi kartıyla taksit yaptırmayı düşünüyorum da.Hocam 100₺ daha verin içiniz rahat olsun, ayardan kastım bios güncellemesi (sürüm yükseltme) hocam.
Hocam peşin alındı, taksit ödemeyi hiç sevmiyorum100tl para mı ya amaaaan veririm geçerim. Siz ne ile ödeme yaptınız ? Ben kredi kartıyla taksit yaptırmayı düşünüyorum da.