Samaeldrazi
80+ Silver
Dahası
Mercedes AMG G63
porsche taycan efsnae araç inşAllah bir gün olurBMW M5 F10 hayalimdeki araba ama o kadar param olurmu bilmiyorum ama o arabayı alacak param olsa 1 saniye bile düşünmem alırdım peki sizin hayalinizdeki araba ney?
Alıntıyı görüntüle
BakmayabilirsinGereksiz boş bir konu bari konu dışına açın açıyorsanız.
550 bin dolar değilmiydi bence çok ucuza gitti hiç yarış sahne olamsada çoğu supradan değerli bizim tr deki suprayı 4 milyona satıyolardı galiba 61 vs plakayı550 milyon dolardan satıldı bu araba
Hocam bu Connectlerin piyasası ateş pahası valla o yüzden imkan olursa 110 luk olmazsa 90 lık alıcaz ama 75 e düşmeyiz onlar zorlanıyor.M5 f30 diye bir şey yok
F30 3 kasa
Muhtemelen 3.20 f30 modelidir
Mesaj otomatik birleştirildi:
1.8 tdci yakar ama
110luk mu?
Nissan gtr-35BMW M5 F10 hayalimdeki araba ama o kadar param olurmu bilmiyorum ama o arabayı alacak param olsa 1 saniye bile düşünmem alırdım peki sizin hayalinizdeki araba ney?
Alıntıyı görüntüle
Sorun benim için değil zaten yardım isteyenlerin önünü kapatıyor konu dışına açılsa kimse görmez.Bakmayabilirsin
Konu dışı açacaktım sonra eğlenceyemi açsam konu dışınamı derken araba kategörisini görünce oraya açayaım bari dedimSorun benim için değil zaten yardım isteyenlerin önünü kapatıyor konu dışına açılsa kimse görmez.