- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bak geçenki gibi gelemeiyom ama son dakika yetiştim gibi muhabbet olursa yine oynamazsın. Ha yerini doldurmamışızdır oynarsın.Bende aynı şekilde.
Bak geçenki gibi gelemeiyom ama son dakika yetiştim gibi muhabbet olursa yine oynamazsın. Ha yerini doldurmamışızdır oynarsın.Bende aynı şekilde.
kanks ben şimdi hangi dc hesabıyla gelemBak geçenki gibi gelemeiyom ama son dakika yetiştim gibi muhabbet olursa yine oynamazsın. Ha yerini doldurmamışızdır oynarsın.
DA sunucusuna hangisiyle girebiliyorsankanks ben şimdi hangi dc hesabıyla gelem
tüh lan kaçırdım hile ile gelirdim XD
@stizzy @Kaneki Ken @Proletarya @Deadlifter e.ozden @XRaze ALEXA @Vatulian Mehmet Yılmaz @Swenzie @stereohearts @eraychu Abdullah Hacigül @4L1MeT Juiclair0 i am dead shio @RevenKalr @AK47
Saat 19 da bugün.
Toplanma yeri: DA Forum DC Sunucusu
Gelemeyecek olanlar söylesin yer bulalım yerlerine.
Gelebilecek olanlar da geleceğini söylesin.
Etiket atmadığım kişiler kesin geleceğini bildiğim kişiler.
peki ana hesabım ile neden giremiyorum bu ban yediğimizde telefon no ve email ban yiyormu öyle ise ban vardır çünkü benim ilk hesabıma virüs bulaştı ve heryere spam mesaj attıDA sunucusuna hangisiyle girebiliyorsan
Corvo ile konuştuk DC'de benlik okey.
@stizzy @Kaneki Ken @Proletarya @Deadlifter e.ozden @XRaze ALEXA @Vatulian Mehmet Yılmaz @Swenzie @stereohearts @eraychu Abdullah Hacigül @4L1MeT Juiclair0 i am dead shio @RevenKalr @AK47
Saat 19 da bugün.
Toplanma yeri: DA Forum DC Sunucusu
Gelemeyecek olanlar söylesin yer bulalım yerlerine.
Gelebilecek olanlar da geleceğini söylesin.
Etiket atmadığım kişiler kesin geleceğini bildiğim kişiler.