DA Forum Valorant Turnuvası Edit

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
16,599
Son düzenleme:
beni unutmuşsun

(UYARI: Videoda küfür var)
Kendi çapımda birşeyler denedim, umarım beğenirsiniz :)
Turnuvayı düzenleyen ve aracı olan @Alexa ve @Mehmet Yılmaz 'a çok teşekkürler :peepokalp:

(Katılıp da adını unuttuğum var ise affola)
@Abdullah Hacıgül @AfniSoDeadly @AK47 @bayanmayanbay_ @bextrium @BilgeBirisi @DerratiX @e.ozden @HacıSOFU @it's me @Juiclair0 @alpolojix @Letrion @RevenKalr @Sercankır @swindler @stizzy @TamerKs @TİTAN. @Turabi
hocam ben after effect kullanıyorum söyleyeydiniz ben frag movie yapardım :D

güzel olmuş eline sağlık

Eline sağlık güzel olmuş. En son yapılan turnuvanın editi bu sanırım. İlk yapılana katıldım buna katılmadığım için burada çıkmamışım. Yoksa neon god izlerdiniz:cool:

(UYARI: Videoda küfür var)
Kendi çapımda birşeyler denedim, umarım beğenirsiniz :)
Turnuvayı düzenleyen ve aracı olan @Alexa ve @Mehmet Yılmaz 'a çok teşekkürler :peepokalp:

(Katılıp da adını unuttuğum var ise affola)
@Abdullah Hacıgül @AfniSoDeadly @AK47 @bayanmayanbay_ @bextrium @BilgeBirisi @DerratiX @e.ozden @HacıSOFU @it's me @Juiclair0 @alpolojix @Letrion @Metshi @RevenKalr @Sercankır @swindler @stizzy @TamerKs @TİTAN. @Proletarya @AhmetSen @Turabi
eline sağlık dostum ama keske benim sahneler de olsaymıss (McQueen#2510) kacchhoovvv

Hafta sonu olacak turnuvayı da siz editlersiniz hocam profesyonel bir videomuz da olur :D
klipleri atarsanız 1dk lık bir frag yaparım.
5dk lık frag movienin yapımı bir kaç gün sürer herhalde :D

Eline sağlık güzel olmuş. En son yapılan turnuvanın editi bu sanırım. İlk yapılana katıldığım için burada çıkmamışım. Yoksa neon god izlerdiniz:cool:
Klipleri kaydedip bana discorddan veya özel mesajdan yollayanlarınkini koydum. Bir de ağlak alpin yayınının tekrarını koydum xd
Post automatically merged:

eline sağlık dostum ama keske benim sahneler de olsaymıss (McQueen#2510) kacchhoovvv
O maçın klipleri yok maalesef ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,111
Üyeler
190,861
Son üye
merdooo
Geri