DA Forum Yazım yanlışları

feritmusaoz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
725
Bunu özellikle Donanım Arşivi forumda fark ettim. İnanılmaz yazım hatası yapılıyor. Tamam de, da, ki yazımını herkes bilmiyor olabilir ama lütfen "ya da" yı ayrı yazın, mı mü mısın soru eklerini ayırın. herkes değil herkes, saten değil zaten. Biliyorum burası Technopat değil ama gerçekten inanılmaz iğrenç görünüyor, bildiğim bir konu olsa bile cevap veresim gelmiyor. Bir kere yarım saatinizi ayırıp öğrenseniz ömür boyu unutmazsınız. Herkese ricamdır iyi forumlar.

Bunu özellikle Donanım Arşivi forumda fark ettim. İnanılmaz yazım hatası yapılıyor. Tamam de, da, ki yazımını herkes bilmiyor olabilir ama lütfen "ya da" yı ayrı yazın, mı mü mısın soru eklerini ayırın. herkes değil herkes, saten değil zaten. Biliyorum burası Technopat değil ama gerçekten inanılmaz iğrenç görünüyor, bildiğim bir konu olsa bile cevap veresim gelmiyor. Bir kere yarım saatinizi ayırıp öğrenseniz ömür boyu unutmazsınız. Herkese ricamdır iyi forumlar.
Yok İhtiyar Kalsın Ben Tüm Kelimelerin Baş Harfi Büyük Olacak Şekilde Aynı Yoldan Devam

Son düzenleme:
O çok rahatsız etmiyor aga. Yada yazanları öldürmek istiyorum
Konudan Bağımsız Bu Senin Steam Hesabın Mı ?

1706829231468.png

Ekler

• Screenshot_2024-02-02-02-16-17-075_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2024-02-02-02-16-17-075_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    569.4 KB · Hit: 107
tamamdikkatederimiyigünler

okuo dum, edio dum, verio, gidio, anlıom.
Böyle "y" ve "r" harflerini kullanmayanlar forumda gezmekte hâla. Bunların soylarını genlerini gelmişini geçmişini cezalandırmak lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,197,694
Üyeler
190,256
Son üye
selcukhan_
Geri