Neler Yeni

DA-FORUM'a Yapılan Hack Saldırısında Suçluyu Tespit Ettik!

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Siteyi hackleyenin egosuna bağlı. Anasayfa ya da atabilir uyari.php de atabilir kendi kararına kalmış. Aslında bir nevi iyilik yaptı. Hacklemese nereden bileceksin sistemde açık olduğunu. Böylece yöneticiler daha iyi güvenlik önlemi alıyor. (umarım) Bir başkası hacklese vds falan bulamasan ne olacak peki? Dava açamasan, tespit edemesen mesela... İndexi yediğinle kalacaksın usul usul yedeklerden geri getirmeye çalışacaksın. Bu saldırı onu meşrulaştırmaz fakat bu davadan da bir cacık olmaz.
"bu davadan da bir cacık olmaz." azıcık çevremi araştır cacık oluyor mu olmuyor mu görürsün. Hukuk senin cacıklaştırabileceğin bir şey değil

"bu davadan da bir cacık olmaz." azıcık çevremi araştır cacık oluyor mu olmuyor mu görürsün. Hukuk senin cacıklaştırabileceğin bir şey değil
Çevrenizi bilemem fakat çevremdeki insanların başına gelenleri biliyorum. Devlet sitesine saldırıp, devlet sırlarını ifşa etmeyle bile yargılanan insanlar müebbet hapisten döndü 6 ay yattı çıktı. Bir indexin peşine takılmışsınız dava etmek istemişsiniz gayet normal ve bu sizin hakkınız fakat bilişim suçlarına ülkemizde pek bir önem verilmiyor. Bilin istedim.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Çevrenizi bilemem fakat çevremdeki insanların başına gelenleri biliyorum. Devlet sitesine saldırıp, devlet sırlarını ifşa etmeyle bile yargılanan insanlar müebbet hapisten döndü 6 ay yattı çıktı. Bir indexin peşine takılmışsınız dava etmek istemişsiniz gayet normal ve bu sizin hakkınız fakat bilişim suçlarına ülkemizde pek bir önem verilmiyor. Bilin istedim.
Öyle bir dünya yok kardeşim bırak bilin istedimleri falan emin ol A'da Z'ye tüm süreçler ezberimde. Teşekkürler

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Abi hakedene hakettiği gibi davranıyorsun eline sağlık hiç acıma 18 yaşından azsa az ne gerek vardı gerçekten

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Abi hakedene hakettiği gibi davranıyorsun eline sağlık hiç acıma 18 yaşından azsa az ne gerek vardı gerçekten
Banane 18den küçükse ben de küçüğüm her türlü suçu işleyip 18 yaşından küçüğüm mü diyeyim
haklısın yani

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
E hacklemiş ya. :)) Hack te bir başarıdır.
Daha kendi dilini düzgün kullanamıyorsun ne tatava yapıyorsun ? Aynı şey başına gelse ve tüm dataların çalınsa oturur bebe gibi ağlarsın. Burada boş yapmaya gerek yok. Eline bi mahkeme kağıdı gelsin bakalım nasıl tir tir titriyorsun 3310 gibi.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Banane 18den küçükse ben de küçüğüm her türlü suçu işleyip 18 yaşından küçüğüm mü diyeyim
haklısın yani
sanki söylediğime kızmışssın gibi yazmışsın :D bende öyle düşünüyorum bakalım yakında belli olur zaten bilgilendirir abdullah abi

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
Daha kendi dilini düzgün kullanamıyorsun ne tatava yapıyorsun ? Aynı şey başına gelse ve tüm dataların çalınsa oturur bebe gibi ağlarsın. Burada boş yapmaya gerek yok. Eline bi mahkeme kağıdı gelsin bakalım nasıl tir tir titriyorsun 3310 gibi.
Duyarcı kafası başka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,733
Üyeler
161,335
Son üye
denizmir
Top Bottom