Neler Yeni

Da G4'den Sonra Gelecek Si̇stem

pilav

80+ Bronze
hocam maalesef öğrenciyiz pazar açılsa gidebilirdik belki fakat sınavlarımdan önemli değil 🙂
benim icin onemli biliyon mu bende ogrenciyim ama sınav icin giderim aile hekiminden rapor alırım gerekirse sonra tekrar girerim sınava ama o pcyi alırım ama baska ilde oturuyorum :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam, bence gerçekten ihtiyacı olanlara gitmesinin tek yolu forumdan kişiler seçilip linkler verilmesi ki o olayın da bir sürü sıkıntılı yanı olur.
onu bilemeyiz ki kanka ya en iyisi konu acılıp fırsat yapmak ama olurmu bilmem hersey abdullah abiye bakıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: eddo

YYyigit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Yiğit Yıldızhan
Yani bugün paramız olmasına rağmen alamadık. Stok sorunu yaşadığımızı iddia ediyorum ben, Abdullah da öyle bir şey olmadığını iddia ediyor. Sistem tekrar satışa çıkarsa alabilmek isterim ancak zor duruyor bu şekilde

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Forum içinde bir konu açıp 100 stok daha yapsan takipte olan ve almak isteyenler için bir fırsat müthiş olur almak isteyenlerde aldım diye yorum yazar sırada adeleti görmüş olur herkes güveniyoruz sana dostum
Onun sonu yok 101. 102. 150. bize de stok ekleyin mağdur olduk diyecek. Bizim insanımızda kronik mağduriyet var

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
benim icin onemli biliyon mu bende ogrenciyim ama sınav icin giderim aile hekiminden rapor alırım gerekirse sonra tekrar girerim sınava ama o pcyi alırım ama baska ilde oturuyorum :(
Maalesef 1 bucuk aydır sistem denk getirmeye çalışıyorum gelen en iyisi bu ama okul yüzünden yüksek ihtimalle yatacak yapacak bişey yok

pilav

80+ Bronze
Onun sonu yok 101. 102. 150. bize de stok ekleyin mağdur olduk diyecek. Bizim insanımızda kronik mağduriyet var
abi haklısın ama imkan varsa da degerlendirsen cok hos olur yani bekleyen ve alamayan cok insan var 50 100 ne kadar girebiliyorsa okadar daha insanın yararına dokunur

• Beğen
Reaksiyonlar: eddo

vettunivezzeytuni

80+ Bronze

vettunivezzeytuni

80+ Bronze

Zerons

80+
Hocam ben yarın Ankara'ya gideceğim sistem için saat 3 4 gibi orda olmayı düşünüyorum sadece sıraya girip bekleyecekmiyiz yoksa isim falan yazdıracak mıyız anlayamadım ne yapacağız? @Abdullah Hacıgül

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,053,256
Üyeler
167,281
Son üye
Utku0990