Neler Yeni

DA-G9 BU PARAYA ALINIR MI

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Polifonix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Orhan Düven
Kredi kartı ile alabilirim satmak isteyen varsa

Blacdus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ziya Berkay Özdemir
Beyler bende 32 gb ram, 1 tb ssdli modeli var isteyene yardimci olurum. 4k sistem dizdigim icin satiyorum. Kargo bugun geldi kapali kutu daha acmadim bile

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
Beyler bende 32 gb ram, 1 tb ssdli modeli var isteyene yardimci olurum. 4k sistem dizdigim icin satiyorum. Kargo bugun geldi kapali kutu daha acmadim bile
Senin bana sözün vardı 😂 kaça bırakıyorsun en son.

Blacdus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ziya Berkay Özdemir
Senin bana sözün vardı 😂 kaça bırakıyorsun en son.
Seni bulamadim 😅 kendim kullanmazsam sozum vardi ama kullanicam diye aldim hatta o yuzden rami 32 ssd yi 1 tb yaptim. Bide ustune gidip ssd sogutucu aldim. Günün sonunda artik 4090 li sisteme sahibim. Bende siparisi iptal etmedim elbet birisi faydalanir diye. Rakam olarak 27 dusunmuyorum bro. Ben taksitle aldigim icin vade farkida girdi tabi. Bu pc al satcilarin eline dusse en az 30 çekerlerdi. Ben al satci degilim ama topladigim sistem 100k uzerine geldigi icin yalan yok bu sistemde de 1-2k koydum uzerine

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan
Seni bulamadim 😅 kendim kullanmazsam sozum vardi ama kullanicam diye aldim hatta o yuzden rami 32 ssd yi 1 tb yaptim. Bide ustune gidip ssd sogutucu aldim. Günün sonunda artik 4090 li sisteme sahibim. Bende siparisi iptal etmedim elbet birisi faydalanir diye. Rakam olarak 27 dusunmuyorum bro. Ben taksitle aldigim icin vade farkida girdi tabi. Bu pc al satcilarin eline dusse en az 30 çekerlerdi. Ben al satci degilim ama topladigim sistem 100k uzerine geldigi icin yalan yok bu sistemde de 1-2k koydum uzerine
Bende aldım şükür kendime, ama 32gb ram ve 1tb SSD için üstüne 7k fazla olmuş. Hayırlısı olsun

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom