Piyasadaki çoğu kartta var coilwhine kimi farkediyor kimi farketmiyor. Anlamayan hiç farketmez zaten.pardon yeni gördüm yazıyı
Valla bence hazır sistemlerde böyle yargılamamak gerekiyor bende fp sistem topladım hazır sistemlerden hala da kullanıyorum krallar gibi kullanıyorum hiç de sıkıntısı yokbenim düşündüğüm cw olan ürünleri daha ucuza alıyorlar fp adı altında satıyorlar
iki sistem aldım
ilk sistemimi alan herkes benim yaşadığım sorunlar ile boğuştu
ikinci sistemde psu da çıktı
bir daha asla toplu hazır sistem almam gidip ne kadar olursa olsun ekran kartı ve psu gidicem test ettirip alıcam
Eeee ben gecen kasim indirimlerinde sadece 7700XT kart aldim yuk altinda hafif cw yapiyor ha sukur ki rahatsiz etmiyor ama sadece hazir sistem ile ilgili bir husus degil bu birazda sans isi.benim düşündüğüm cw olan ürünleri daha ucuza alıyorlar fp adı altında satıyorlar
iki sistem aldım
ilk sistemimi alan herkes benim yaşadığım sorunlar ile boğuştu
ikinci sistemde psu da çıktı
bir daha asla toplu hazır sistem almam gidip ne kadar olursa olsun ekran kartı ve psu gidicem test ettirip alıcam
Valla bence hazır sistemlerde böyle yargılamamak gerekiyor bende fp sistem topladım hazır sistemlerden hala da kullanıyorum krallar gibi kullanıyorum hiç de sıkıntısı yok
Eeee ben gecen kasim indirimlerinde sadece 7700XT kart aldim yuk altinda hafif cw yapiyor ha sukur ki rahatsiz etmiyor ama sadece hazir sistem ile ilgili bir husus degil bu birazda sans isi.
Belki hayır belki evet bilmem ama ben yaşamadımAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
birden çok kişi aynı sorunu yaşadı sizce bu şans mı?
sen yaşamayabilirsin ben her aldığım üründe sorun yaşamaktan bıktımBelki hayır belki evet bilmem ama ben yaşamadım