DA M1 almalı mıyım ?

Reaksiyon skoru
67
DA m1 almayı düşünüyorum. Molecule PC sıkıntı yaşatır mı. Sistem de hangi parçaları değiştirmeliyim. Beni kaç sene götürür bu bilgisayar

DA m1 almayı düşünüyorum. Molecule PC sıkıntı yaşatır mı. Sistem de hangi parçaları değiştirmeliyim. Beni kaç sene götürür bu bilgisayar
Malesef stok bitti kardeşim 11.299 TL iyi rakamdı.ancak şuan ki fiyat yüksek olduğundan almaya değmez.o fiyata daha iyi alabilirsiniz..ek olarak molekül den birdaha hayatta bir ürün satın alımı gerçeklestirmem.pazartesiden beridir ürünün kargoya verilmesini beklemekteyim ,canlı destek desen boş kafalarına göre tarih söylüyorlar ,yani biz aldık yaktik kendimizi siz almayın.

Malesef stok bitti kardeşim 11.299 TL iyi rakamdı.ancak şuan ki fiyat yüksek olduğundan almaya değmez.o fiyata daha iyi alabilirsiniz..ek olarak molekül den birdaha hayatta bir ürün satın alımı gerçeklestirmem.pazartesiden beridir ürünün kargoya verilmesini beklemekteyim ,canlı destek desen boş kafalarına göre tarih söylüyorlar ,yani biz aldık yaktik kendimizi siz almayın.
Yok tam alcağım sıra fiyat zamlandı bende gg6 aldım. Farklı şehir olmasına rağmen dün söyledim bugün geldi bende baya şaşırdım. Kargoda da sıkıntı çıkmadı

Ben hala kargolanmasını bekliyorum ... hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan

Ben hala kargolanmasını bekliyorum ... hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
Teşekkürler sana da hayırlı uğurlu olsun. Bütçem normalde daha fazlaydı bir sürü sistem kaçırdım bari bu f/p sistemi kaçırmıyim bidaha böyle sistem gelmez diye almıştım şansıma yılda bi kere adam akıllı sistem çıkaran tecnopat frekans vs. Ben aldıktan sonra sistem çıkarıyor😔. Manita yapınca da bahtım açılmıştı. Kader mutluluğu kursağımızda bırakıyor

Geri