abi cok sinirlendin galiba, sistemi kimse cekemedi bos yapiyolaraaa bu şey değil mi? fiyat indirimi ile ekran kartı beleşe gelen sistem bu sistemi utanmadan ekran kartı neden phoenix diye eleştirdiler ya aklıma geldikçe köpürüyorum.
Hayırlı olsun brom utanmasam ben bile satın alırdım o kadar manyak kârlı bir sistem olsun
HDMI bağlamışsındır DP bağlaman lazımHerkese teşekkürler fakat max 120 hz kullanabiliyorum sebebi nedir.
Hdmi ile mi bağladın?Herkese teşekkürler fakat max 120 hz kullanabiliyorum sebebi nedir.
monitör kutusundan yalnızca dp kablosu çıktı onu bağladım aslındaHDMI bağlamışsındır DP bağlaman lazım
Güzel,hayırlı günlerde kullan.Evet sistemim şuanlık sıkıntısız çalışıyor bios update i yaptım windowsu kurdum
Bu güzel sistem için @Abdullah Hacıgül e teşekkür ederim furmark ve benchmark testlerini yapıp buraya atarım
Bir de hangi driverları yüklemem gerekli ekran kartı dışında
ne?Sistem alma heyecanından dolayı çekilişi kaçırdın söyleyeyim.
Çekilişi sen kazanmıştın, ama bana 4 saat içinde dönmediğin için yedek talihliye verdim oyunu.
canınız sağolsun hayatımda ilk defa çekiliş kazanmıştım ama ekran kartı hediyesi gelince unuttum herşeyiÇekilişi sen kazanmıştın, ama bana 4 saat içinde dönmediğin için yedek talihliye verdim oyunu.
Hellblade: Senua's Sacrfice Oyun Çekilişi Yapıyorum! (Bitti) | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com)