MeynnZenith
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,343
membran hocam g213 prodigy modeli
Ben yanlış hatırlıyormuşum o zaman, kusura bakmayın.Hayır hocam membran o
membran hocam g213 prodigy modeli
Ben yanlış hatırlıyormuşum o zaman, kusura bakmayın.Hayır hocam membran o
500tl üzerine de alınmaz mı hocam? Klavye 900tl.450 TL bandında olursa G512 çok çok iyi olur. Kaliteli klavye. 500 TL bandında da düşünülmeden alınır. 500 ve üzeri kullanıcı tercihine bağlı diyeyim.
6 daSaat kaçta geliyor video
klavye Red mi blue mu telefondayım bakamadım ama ya da her iki modeli de var mı ?450 TL bandında olursa G512 çok çok iyi olur. Kaliteli klavye. 500 TL bandında da düşünülmeden alınır. 500 ve üzeri kullanıcı tercihine bağlı diyeyim.
Hocam stlerini kontrol ederseniz görürsünüz.DA mekanik klavye mi çıkaracak?
Bir bilgi verilmedi hocam.Bu
klavye Red mi blue mu telefondayım bakamadım ama ya da her iki modeli de var mı ?
Yok ben g512 için SormuştumHocam stlerini kontrol ederseniz görürsünüz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir bilgi verilmedi hocam.
İnsta yok.Hocam stlerini kontrol ederseniz görürsünüz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir bilgi verilmedi hocam.
Ben blue ve brown modelleri var diye biliyorum hocam.Ben
Yok ben g512 için Sormuştum
Evet baktım öyleymiş red arıyorum ben sesten dolayı çok teşekkür ederimBen blue ve brown modelleri var diye biliyorum hocam.
Ara ara indirimlerde 550-700 TL arasında geziyor , tercih meselesi. Eğer ekosistem oluşturmak istiyorsanız alınır ama her ürünün farklı marka olması sizi rahatsız etmiyorsa , alternatiflere yönelinebilir.500tl üzerine de alınmaz mı hocam? Klavye 900tl.
Gx-Red switch de mevcut . Brown mavi ve kırmızın arası sese sahip . İnceleyip değerlendirebilirsiniz.Evet baktım öyleymiş red arıyorum ben sesten dolayı çok teşekkür ederim