Berkarda
80+ Silver
ben alayımmı sahibinden sonra koyayımreis satarsa bana salın la sistem kuruyom lazım
ben alayımmı sahibinden sonra koyayımreis satarsa bana salın la sistem kuruyom lazım
İstanbul'da oturmayanlar için değil pek sanırım.Hayır daha iyi
yooooook ben alim direk bide nakit mi satıyolar direk taksit olmuyor mu ilk kez denk geldimben alayımmı sahibinden sonra koyayım
nakit cashyooooook ben alim direk bide nakit mi satıyolar direk taksit olmuyor mu ilk kez denk geldim
o kadar cash nereden bulacaz beanakit cash
Kredi çek. Krediyi taksit ile ödersin.o kadar cash nereden bulacaz bea
reşit değilim bilgisayar topluyorum ama 6k kadar cash var ne bulursak artıkKredi çek. Krediyi taksit ile ödersin.
annen babana söyle ağaçtan mı topluyoruz falan ve sal ak gibi bir şey derlerse karışmam amareşit değilim bilgisayar topluyorum ama 6k kadar cash var ne bulursak artık
sizce 6k civarına güzel ne bulabilirimreşit değilim bilgisayar topluyorum ama 6k kadar cash var ne bulursak artık
Yanlış anlama ama zaten indirim yapmış oluyor hem normal fiyatının altına + enflasyon olarak zarar ediyorlar. Kargo ile uğraşmazlarsa ben hak veririm şahsen ama yapsalar çok mutlu olurdum bende.Kargo istiyoruz abi. Kargo ücretini öderiz. Kolaylık sağlarsanız makbule geçer.