HAKAN_KRALL
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
item satış dan bir ürün aldım bunun değerlendirmesini yapmak istiyorum ama nerden yapıcam değerlendirme yapılacak yer yok ama bir sürü kişi değerlendirme yapmuş
yapmaitem satış dan bir ürün aldım bunun değerlendirmesini yapmak istiyorum ama nerden yapıcam değerlendirme yapılacak yer yok ama bir sürü kişi değerlendirme yapmuş
satış işlemleri kısmından eğer hala bulamıyorsan canlı destek link ataritem satış dan bir ürün aldım bunun değerlendirmesini yapmak istiyorum ama nerden yapıcam değerlendirme yapılacak yer yok ama bir sürü kişi değerlendirme yapmuş
canlı desteğe ne yazmam lazımsatış işlemleri kısmından eğer hala bulamıyorsan canlı destek link atar
Sağ üstte bildirimler kısmından siparişi onayladıktan sonra sipariş değerlendirme kısmından yorum atabilirsin.canlı desteğe ne yazmam lazım
konuyla alakalı değil ama hazır adamını bulmuşken sormak istiyorumSatış yapan biri olarak söylüyorum. Siparişi onayladığınız bildirimler kısmından siparişi onayladığınız bildirime gidin, değerlendirme için kutucuklar çıkacak. Puanlarınızı o kutucuklardan seçip değerlendirme yapabilirsiniz.
ikisinede.konuyla alakalı değil ama hazır adamını bulmuşken sormak istiyorum
Şimdi ben bir ilan oluşturdum birisi onu aldı diyelim bildirim telefon numarasınamı geliyor yoksa e postayamı
peki telefona gelen bildirimi kapatabiliyozmuikisinede.
kontrol merkezi nden bildirim ayarlarından kapatabiliyoruz sanırımpeki telefona gelen bildirimi kapatabiliyozmu
pc den kapanmıyor bi telefondan deniyimkontrol merkezi nden bildirim ayarlarından kapatabiliyoruz sanırım