Yiğit Emre
80+ Bronze
Dahası
pardon knkam seni alıtılamış bulundumTamam da hocam ben demedim ki 8500 diye beni niye yanıtlıyorsun![]()
pardon knkam seni alıtılamış bulundumTamam da hocam ben demedim ki 8500 diye beni niye yanıtlıyorsun![]()
Ekran kartımı 9500 e sattım kasa kovalıyorum cidden durum çok vahim.10.500 olsun bizim olsun
Hangi sitede olcak belli mi ?B550 olması kaliteli olduğu anlamına gelmemekte B450 kullanılacak. 8-9K yazanlar unutsun her haliyle iyi sistem olacak ve özelliklerine göre TR'de daha iyi fiyat olmayacak. Zaten stoklarda 10 dakikada tükenir siz stoklara nasıl yetişirsiniz onu düşünün bunları tartışmaya gerek yok
Ekran kartı gaming x olmaz bence.İşlemci olarak 5600x gelirse, ekran kartıda msi gaming x serisi olursa 10k civarında tadından yenmez. Sizce hangi siteden satışa çıkar ? Bana itopya gibi geliyor bu sefer. Yılmaz abi kırmaz Abdullahı güzel bir fiyat çeker, biz oyuncuların da yüzü güler hadi hayırlısı bakalım
Reis yine aynı yolun yolcusu olduk beInşallah stok 300 500 falan olur da alabiliriz
İmkansız en az 11 k8000-8500 arası diyeceğim valla bilemiyorum
Intel kullancak hikayesine atmıştı mavi kutuydu5600x kullnırsa sistem ort n ekadar olur