- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,438
Ekran kartı ve işlemci alana kalanı bedava, düşük bulduğunuz parçaları geliştirin yine bedavaya geliyor 
1) Ayar yapmakla neden uğraşayım?Yo, 1 2 ayar yap stok fan da rahat rahat iş görür
3060ti ekran kartının fiyatı 11bin TL Ama Abdullah abi 10K ya sistem yapmış FARKINDA MISIN?1) Ayar yapmakla neden uğraşayım?
2) Herkesin bunu yapacak düzeyde bilgisi olmayabilir.
3) Yetmeyeceği bariz belli. Abdullah Hacıgül'ün test ettiği ortamda bile 80 dereceye kadar çıkıyor işlemci sıcaklığı. Şimdi bu sistemi Güneydoğu'da yaşayan birisi alsa 80 dereceyle mi kalacak?
4) 10K'ye sistem toplayıp 200 liralık hava soğutmadan cimrilik yapacaksa işimiz var.
5) Oyunda bile 80 gören bir sistem renderda daha yüksek sıcaklık görecektir.
Ve ek olarak, Curve Optimizer ile ayar yapmayı kastediyorsun dediğini biliyorum. Bu olay için silikon kalitesi de önemli. Ki her işlemcinin bu kadar iyi silikon kalitesine sahip olmadığını sen de biliyorsun. Bu yüzden 200 liraya rahatça soğutabileceği bir işlemci için bu kadar kafa yormaya gerek yok.
Her yerde paylaştım discorddan tut instaya kadarEveet sistemi tüm arkadaşlarıma duyurduğuma göre artık rahat uyuyabilirim
Sen önce okumayı öğren sonra gel. Sisteme laf etmiyoruz burada. Sistemi alan yanında 200 liralık bir hava soğutma da alsın diyorum.3060ti ekran kartının fiyatı 11bin TL Ama Abdullah abi 10K ya sistem yapmış FARKINDA MISIN?
Değil3060ti ekran kartının fiyatı 11bin TL Ama Abdullah abi 10K ya sistem yapmış FARKINDA MISIN?
Evet doğru stok soğutucu cidden çöpSen önce okumayı öğren sonra gel. Sisteme laf etmiyoruz burada. Sistemi alan yanında 200 liralık bir hava soğutma da alsın diyorum.
Okumayı çok çok iyi biliyorum sağ olun. Ama bu sistem eleştirilemeyecek kadar iyi.Sen önce okumayı öğren sonra gel. Sisteme laf etmiyoruz burada. Sistemi alan yanında 200 liralık bir hava soğutma da alsın diyorum.
LHR modelinin fiyatı o kadar değil3060ti ekran kartının fiyatı 11bin TL Ama Abdullah abi 10K ya sistem yapmış FARKINDA MISIN?
Okumayı biliyorsan neden öyle bir şey yazdın? Farkındaysan konudaki ilk mesajım bu;Okumayı çok çok iyi biliyorum sağ olun.