Ana Konu DA-S1 Yeni Sistem Çıktı!

Yo, 1 2 ayar yap stok fan da rahat rahat iş görür
1) Ayar yapmakla neden uğraşayım?
2) Herkesin bunu yapacak düzeyde bilgisi olmayabilir.
3) Yetmeyeceği bariz belli. Abdullah Hacıgül'ün test ettiği ortamda bile 80 dereceye kadar çıkıyor işlemci sıcaklığı. Şimdi bu sistemi Güneydoğu'da yaşayan birisi alsa 80 dereceyle mi kalacak?
4) 10K'ye sistem toplayıp 200 liralık hava soğutmadan cimrilik yapacaksa işimiz var.
5) Oyunda bile 80 gören bir sistem renderda daha yüksek sıcaklık görecektir.

Ve ek olarak, Curve Optimizer ile ayar yapmayı kastediyorsun dediğini biliyorum. Bu olay için silikon kalitesi de önemli. Ki her işlemcinin bu kadar iyi silikon kalitesine sahip olmadığını sen de biliyorsun. Bu yüzden 200 liraya rahatça soğutabileceği bir işlemci için bu kadar kafa yormaya gerek yok.

1) Ayar yapmakla neden uğraşayım?
2) Herkesin bunu yapacak düzeyde bilgisi olmayabilir.
3) Yetmeyeceği bariz belli. Abdullah Hacıgül'ün test ettiği ortamda bile 80 dereceye kadar çıkıyor işlemci sıcaklığı. Şimdi bu sistemi Güneydoğu'da yaşayan birisi alsa 80 dereceyle mi kalacak?
4) 10K'ye sistem toplayıp 200 liralık hava soğutmadan cimrilik yapacaksa işimiz var.
5) Oyunda bile 80 gören bir sistem renderda daha yüksek sıcaklık görecektir.

Ve ek olarak, Curve Optimizer ile ayar yapmayı kastediyorsun dediğini biliyorum. Bu olay için silikon kalitesi de önemli. Ki her işlemcinin bu kadar iyi silikon kalitesine sahip olmadığını sen de biliyorsun. Bu yüzden 200 liraya rahatça soğutabileceği bir işlemci için bu kadar kafa yormaya gerek yok.
3060ti ekran kartının fiyatı 11bin TL Ama Abdullah abi 10K ya sistem yapmış FARKINDA MISIN?

Okumayı çok çok iyi biliyorum sağ olun.
Okumayı biliyorsan neden öyle bir şey yazdın? Farkındaysan konudaki ilk mesajım bu;

1629561476900.png

Gelmişsin sanki sisteme laf atmışım gibi bir cevap veriyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,520
Üyeler
185,276
Son üye
Emirlannister
Geri