Has4nGodEx
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,876
DA SİSTEM 2 alıcam fakat ssd sorunluymuş. Fakat daha fazla da bütçe yok sizce nasıl yapayım? Maxtor ssd var bi tek ona da güvenemedim.
Ssd yi hic alma ayrı bir yerden al olursaDA SİSTEM 2 alıcam fakat ssd sorunluymuş. Fakat daha fazla da bütçe yok sizce nasıl yapayım? Maxtor ssd var bi tek ona da güvenemedim.
Adata SU630 480gbhangi ssd acaba
hocam normalde itopyada ssdyi çıkartıyorduk ama son zamanlarda yok diye biliyorum eğer destek alabiliyorsan m2 tak derim maxtoru bende duymadım ama adata su630 dan daha iyidir benim arkadaşımdada var okuma yazmada pek bi değişiklik olmadı ama almanı önermemDA SİSTEM 2 alıcam fakat ssd sorunluymuş. Fakat daha fazla da bütçe yok sizce nasıl yapayım? Maxtor ssd var bi tek ona da güvenemedim.
Maxtor seagate nin alt markası diye biliyorumhocam normalde itopyada ssdyi çıkartıyorduk ama son zamanlarda yok diye biliyorum eğer destek alabiliyorsan m2 tak derim maxtoru bende duymadım ama adata su630 dan daha iyidir benim arkadaşımdada var okuma yazmada pek bi değişiklik olmadı ama almanı önermem