Neler Yeni

DA sistem 2 stok sayısı yalan!?!

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
Dostlar DA sistemi çıktığı dakikalarda alanlardan biriyim. Ve gerçekten f/p olarak müthiş bir sistemdi Abdullah abiye teşekkür ederim.
Bugün katildigim bir youtube yayınında pc toplama ile ilgilenen orta seviye bir kanal itopya stok sayılarının yalan olduğunu ortaya attı.
Sistemlerin 60-70 adet satıldıktan sonra satıştan kaldırıldığını söyledi. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz açıkçası ben çok inanmadım Abdullah abi sayı vererek konuştu forumda. Ama olma ihtimali de var. Sizin ve Abdullah abinin goruşlerini almak istedim şimdiden teşekkürler...

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Itopya neden Boyle bir sey yapsin ki ?

silent666

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Orçun Yılmaz
Dostlar DA sistemi çıktığı dakikalarda alanlardan biriyim. Ve gerçekten f/p olarak müthiş bir sistemdi Abdullah abiye teşekkür ederim.
Bugün katildigim bir youtube yayınında PC toplama ile ilgilenen orta seviye bir kanal itopya stok sayılarının yalan olduğunu ortaya attı.
Sistemlerin 60-70 adet satıldıktan sonra satıştan kaldırıldığını söyledi. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz açıkçası ben çok inanmadım Abdullah abi sayı vererek konuştu forumda. Ama olma ihtimali de var. Sizin ve Abdullah abinin goruşlerini almak istedim şimdiden teşekkürler...
Sanmıyorum. Sadece elden alanları saysan 60-70 olmuştur bence.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Stokta olmayan ürünleri sattıkları doğru. Stoğa geldikçe montajlayıp kargolamaya başlıyorlar.
Kargoların geç gelme sebebi de bu yüzden zaten.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Satıştan neden kaldırılsın? İtopya para kazanmak varken neden kazanmamayı seçsin ki?

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Satıştan neden kaldırılsın? İtopya para kazanmak varken neden kazanmamayı seçsin ki?
Belki Adbullah abinin haberi dışında da bi iş olabilir. Sonuçta sürekli stokları biten bi şey ile sınırsız şekilde orada duran bi şeyin insanlar için alma çabaları aynı olmaz. Az olan şey daha değerli olacağı için insanlar stoğu biten bi şeyi almak için daha hızlı davranacaktır.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Bence yalan. 60 70 kişi sadece burda forumda alan çıkar. Bir de fotuma gelmeyenler falan. Bence verilen sayılar doğru.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Belki Adbullah abinin haberi dışında da bi iş olabilir. Sonuçta sürekli stokları biten bi şey ile sınırsız şekilde orada duran bi şeyin insanlar için alma çabaları aynı olmaz. Az olan şey daha değerli olacağı için insanlar stoğu biten bi şeyi almak için daha hızlı davranacaktır.
Bu da bir satış tekniği doğru. Ancak stokta olsa da satacak stoğa anlık konulup çekilince de.

Top Bottom